az a kis ezüst szemüveggel meg anélkülis tuti hogy pofánlett verve. mekkora a hézag az elsőkerék meg az idom között?milyen villaszöge van annak?..................................
Miért semmi köze a rendörnek hogy honnan van a motor sőt a motorok 80 %-a onnan származik?Legfeljebb abban kételkedhet hogy 50.-es e valójában a felépitése miatt.Sőt elég az adás vételi én a papirjait a motoromnak nem is hordom magammal!Csak adás vételi +biztositás és eddig még nem volt gond pedig már párszor igazoltattak.
550 e ft az ára teljesen új 73 km.-t futott még benne a gyári folytás gyönyörű új állapotú. 2008 10 hónapban lett forgalomba helyezve Olaszországi származási papirokkal rendelkezik.Betudom számolni a simsont.Debrecenben vagyok helyileg.
Azt szeretném megkérdezni hogy a képen látható legujabb rs 50-es mennyibe kerül? Ebből menniyt lehetne alkudni? Nekem most egy simson s53-om van végsebessége 70 és minden gyári rajta nincs tuningolva és ezt is bele lehetne-e alkudni? Válaszodat nagyon várom. MSN:gerititan@freemail.hu
Aprilia rs 50 gyorsasági sportmotorok 98.-as évj.-tól 2008-as évj.-ig nagy választékban felkészitett állapotban minden motor új akkuval van ellátva olasz papirokkal eladók.Ár 245 e ft.-tól 550 e ft.-ig tel.06 70 459-6036
egyiken sincs utas lábartó
ha még élőbe is látnám mennyi hiba lenne
de persze mind hibátlan
lehet hogy a 14-éves kisgyerekeket át tudod baszni hogy szépen fut stb
legalább ismernéd el hogy szart árulsz de nem..