Helló! Nem tud véletlenül valaki 2005 ös Rs-hez első teleszkópot?
Mert a márkaszervízben mondtak a két teleszkópra 270-ezret
Esetleg ha valaki tudna segíteni megköszönném !
üdv! Haverom vett direkt szűrőt az rs-re és azt írták h a fúvókát 10el meg kel növelni. Gyárilag 74es volt benne de először kapott 80asat és azzal jó is volt. Majd most 86os lett bele téve és ezzel eleinte jó v is volt, de mikor mentünk vele 5000alatt elkezdett fulladni és alig akart kipörögni! Állóhelyben pedig ha nyitva maradt a benzincsap elkezdett folyni belőle a benzin. Mi az oka sztetek? nagy a fúvóka neki vagy az úszó akadhatott fel?
'Hali. Engem érdekelne a kipuff dobod! Csak nekem 99'-es évjáratú van és nemtudom h rámenne e? Írj e-mailt ha ha tudsz vmit mondani ( csokosz@gmail.com ) Köszi: Nagy Tamás
én most vettem egy 1995ös Aprilia rs 50-et. és azt szeretném megkérdezni, hogy alapból hiányzik róla az első fékkarnál az érzékelő? és hogy olyat hol tudnék venni és mennyiért?
mert amikor behúzom az első féket, akkor nem világít a féklámpa.
nagyon fontos lenne! valaki segitsen a kérésem az lenne hogy PONTOSAN az uj rsnek(ülésalatt kipuff) a végdob előtt mekkora a cső átmérője FONTOS!még ma :S:S:S:S
Az is sokat jelent, ha a gyujtáselektronikát lecseréled pl egy Top elektronikára, vagy leszűkíted a kipuffnyílást a kipufogónál...
Amugy meg nem tuddsz számottevően szélesebb tartományt létrehozni, mert 2 ütem.
Pucold ki a karbit!
Nézd meg a gyergyaképet is, lehet hogy csak karburálni kell, mivel most 25-30 fokkal hidegebb van mint nyáron, ezért lehet hogy nem úgy működik mint kéne...
Hello!
Nem tudjátok h miért lehet az h az rs-em nem pörög ki normálisan 6.-ba?8000 fölött pörög egy kicsit. 8 - 8.5 benne a kompresszió.
És nemtudom h miért nem megy normálisan. segitsetek légyszi
Gyári (rezó) nem üres belül, a hátsó részében van benn a katalizátor. Az fogja meg igazán a mocit!
Én Gianellit vettem + 14es fogaskereket előre, igy most 75-80 az utazó...
GYárilag meg semmiképp sem üres a rezó, hacsak szét nem vágtátok, és kiszedtétek a katalizátort...
én nem akarok szálguldozni. nekem az kell hogy 90es feltudjak venni utazoba. eddig ment 90et végnek most 70es hengerrel elől 2 fogggal nagyobb kerékkel csak megy ennyit.... nem versenyezni akarok csak elkerülni hogy besüljek 70es henger 19 es karbi gyári rezo(üres belül) sport dob.
Mert a márkaszervízben mondtak a két teleszkópra 270-ezret
Esetleg ha valaki tudna segíteni megköszönném !