Vélhetően keveset kap az a motor, valszeg melegben lett beszabályozva, ilyen hidegben viszont dúsabb keverék kellene.
Ha tökre nem értesz hozzá, keress meg valakit aki vágja, valszeg elég lenne az alapjárati keveréket dúsítani némileg.
Szió Timike! Köszi, de sajna ez se segít! Az segít, ha beteszem 1-be, és befullasztom a motort. Na ekkor pöccre indul. Ha kiteszem üresbe, és úgy állítom le, már nem indul..agyrém
problémám (a fogalmazásmódon nem nevetni, mint említettem nem értek hozzá ), hogy a karburátor ülepítő bigyójából kb 1cm-t kiáll egy olyan kis asszem rugós-csavar, és onnan csöpög vmi, de csak picit, viszont ha azt visszanyomom, akkor folyik. Kérdésem, mi lehet a baj és, hogy lehetne orvosolni? Köszike
Ha első motor, szerintem inkább vegyél egy 50-est...
amugy az 50-es kb 10ló a 125-ös meg 30
nagyon elnagyzolt értékeket mondtam, csak viszonyítási alap!
De ezt szerintem neked kell érezni! próbáj ki mind2 őből 1-1-et
szia Balika!
nem értek túlzottan a dologhoz, vaygis egyáltalán nem de nekem is ez volt a baj, aztán kaptam tippet, szivatóval kell leállítani (bár nem tudom hogy ez egészséges-e) de nekem bevállt.
Érdeklődni szeretnék, afelől, hogy milyen motor is ez?
Tulajdonképpen, hogy megéri-e egy ilyet venni egy 125-ös helyett (pl.:honda nsr125)?
És hogy mekkora motor ez? A 184cm-s ember hogy néz ki rajta, s milyen a kényelem?
Motorvásárlás lesz mindenképpen, csak az nem tuti h 50 v 125?
Szal az igazi kérdés az, hogy megéri-e egy Apr Rs 50et venni, ha az ember vehetne 125-öt is? Sokkal erőssebbek-e a 25ösök?
Castrol spray link
Ha tökre nem értesz hozzá, keress meg valakit aki vágja, valszeg elég lenne az alapjárati keveréket dúsítani némileg.
Timike
amugy az 50-es kb 10ló a 125-ös meg 30
nagyon elnagyzolt értékeket mondtam, csak viszonyítási alap!
De ezt szerintem neked kell érezni! próbáj ki mind2 őből 1-1-et
nem értek túlzottan a dologhoz, vaygis egyáltalán nem de nekem is ez volt a baj, aztán kaptam tippet, szivatóval kell leállítani (bár nem tudom hogy ez egészséges-e) de nekem bevállt.
Üdv: Timike
Érdeklődni szeretnék, afelől, hogy milyen motor is ez?
Tulajdonképpen, hogy megéri-e egy ilyet venni egy 125-ös helyett (pl.:honda nsr125)?
És hogy mekkora motor ez? A 184cm-s ember hogy néz ki rajta, s milyen a kényelem?
Motorvásárlás lesz mindenképpen, csak az nem tuti h 50 v 125?
Szal az igazi kérdés az, hogy megéri-e egy Apr Rs 50et venni, ha az ember vehetne 125-öt is? Sokkal erőssebbek-e a 25ösök?
kösz a választ.