Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyárilag gyűrű nélküli
általában O gyűrűsek, az X- gyűrűs erősített, és sokkal drágább, meg van még más fajta is de az is sokkal drágább, tuti O gyűrűs van az RS-en
Nem vok egy szaki de sztem a Kacsa zsírral is meszebb mennél mintha a link alapjan megadott motor olajjal kenegetned
már csak azt kéne megtudnom hogy O gyűrűs láncom van-e. amúgy köszönöm
most nekem castrol van
Castrol spray link
az iphone
Az nem valami érintő képernyős kütyü?
és meiket tudnád ajánlani? ez az ipone amit itt reklámoznak az jólenne?
láncspray
Vélhetően keveset kap az a motor, valszeg melegben lett beszabályozva, ilyen hidegben viszont dúsabb keverék kellene.
Ha tökre nem értesz hozzá, keress meg valakit aki vágja, valszeg elég lenne az alapjárati keveréket dúsítani némileg.
jaa hát nálunk nem tellik ilyesmire tudod pici gazdasági vállság stb....
De szüleid meg ne lássák hogy azzal kened recesszio idején,letekerik a pöcsöd!
Jobb helyeken ha kinyitják a hűtőt befigyel 1 db
hehe aztán honan veszek kacsazsírt pali?
KACSA ZSÍR,nem hallasz a füledre kuki?
hehe. de most komolyan mivel kéne kezelni? am 2002-es az rs
Hat ahogy latom 2000-2001 körüli az Rs-ed!És bizony jól tudod hogy neked kéne kenni!Kérdésedre a válasz kacsa zsír,de jól kend el vagy szart se ér
Szió Timike! Köszi, de sajna ez se segít! Az segít, ha beteszem 1-be, és befullasztom a motort. Na ekkor pöccre indul. Ha kiteszem üresbe, és úgy állítom le, már nem indul..agyrém
lenne egy olyan kérdésem hogy szoktátok valamiféle spray-el kezelni a láncot? mer nekem elvileg kellene valamivel fújni Xkm enként. mit ajáltok?
problémám (a fogalmazásmódon nem nevetni, mint említettem nem értek hozzá ), hogy a karburátor ülepítő bigyójából kb 1cm-t kiáll egy olyan kis asszem rugós-csavar, és onnan csöpög vmi, de csak picit, viszont ha azt visszanyomom, akkor folyik. Kérdésem, mi lehet a baj és, hogy lehetne orvosolni? Köszike

Timike
Ha első motor, szerintem inkább vegyél egy 50-est...
amugy az 50-es kb 10ló a 125-ös meg 30
nagyon elnagyzolt értékeket mondtam, csak viszonyítási alap!
De ezt szerintem neked kell érezni! próbáj ki mind2 őből 1-1-et
Tuji,köszi mindent!
szia Balika!
nem értek túlzottan a dologhoz, vaygis egyáltalán nem de nekem is ez volt a baj, aztán kaptam tippet, szivatóval kell leállítani (bár nem tudom hogy ez egészséges-e) de nekem bevállt.

Üdv: Timike
Vegyél 125-öst
Hello!

Érdeklődni szeretnék, afelől, hogy milyen motor is ez?
Tulajdonképpen, hogy megéri-e egy ilyet venni egy 125-ös helyett (pl.:honda nsr125)?
És hogy mekkora motor ez? A 184cm-s ember hogy néz ki rajta, s milyen a kényelem?

Motorvásárlás lesz mindenképpen, csak az nem tuti h 50 v 125?

Szal az igazi kérdés az, hogy megéri-e egy Apr Rs 50et venni, ha az ember vehetne 125-öt is? Sokkal erőssebbek-e a 25ösök?

kösz a választ.