Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemkéne beszólni srác.. Ma ráértél volna lemosni Az Erest.... vegyél példát rólam
úgyis így fogod hagyni te maki:P de legalább szép tisztára mostad tezsvírem:P nekem se ártana már...
Ma szétszedtem az egész hátulját és kitisztítottam mindent... és rájöttem hogy szebb lenne sárvédő nélkül. Csak ha levágom akor nem lesz szépHa valaki tudna olyan lámpát hátulra amibe van index is egybe... és beleillik abba a tokba.. az jó lenne Egyáltalán érdemes lenne kicserélni?
Sziasztok!
Van egy eladó Aprilia RS 50-em.Ha valakit érdekel Itt tekinthető meg a motor.
Üdv: F.Márk
jah aha értem.
uhh
np csak érdeklődés szintjén4 mert szeretnék majd valami motort bohóckodni
jah bocsi 90e ft azért ennyi mert sűrgős és kel a pénz
sztem ő azt hogy mire tartod azt ara érti hogy menyibe tartod ha már eladod
Hello a blokk azért nem kínai meg az egész motor mert a márka Bemi és Németországból lett behozva 125ccm 4t a pit bikét nem tartom semire mert eladó és inkább nem megyek vele én vagyok az első tulajdonosa rendesen lett bejáratva kb 600 km vann benne hát kb ennyi.

amúgy miért kérded
norbi és krisz mire tartod a pitbike-ot?
meg aza blokk az mit takar, h. nemkínai?
mennyi km. van benne meg mondj még rólla ezt + azt, amit fontosnak érzel!
Hi!
Akkor legyen olajpumpa.
Izé, szóval "adagoló"-nak inkább a dizel motorok uzemanyakimérő készülékét szokták hívni.
Ha egészen precízen akarsz fogalmazni, akkor ez egy alacsony nyomású szivattyú.
Elismerem, bár még soha senkitől nem hallottam, hogy olajszivattyú. Inkább olajadagoló, de végülis mindegy. A szavakon nem érdemes lovagolni.
Itt találsz jó áron...http://shop.unas.hu/shop_cat.p...

és itt vannak a cikkszámok hogy melyik kell...http://www.jtsprockets.com/52....
szted a különolajzást mi látja el ha nem egy szivattyú amit akár olajszivattyúnak is nevezhetünk?
megsúgom hogy van olajszivattyú amibe különolajzásról beszélünk ami a főtengely fordulatszámától függően szállítja az olajat!
A pinkmotors lánckereket tuti tud küldeni.
helló ha valaki tudna nekem segíteni nagyon hálás lennék aprilia rs 50re keresek lánckereket 14 es fogszámú 2008as modell de a lánckerék gyűrűvel együtt kellene ha valakinek van eladó vagy tudja hol vegyek a szalonon kívül az vegyen már fel msnre: alika120@hotmail.com
Bocs a smájliért. Kicsit mellé nyomtam.
Olajszívattyú? Na ilyen alkatrésszel még én sem nagyon találkoztam. Kétütemükben nincs.
Oké holnap utánna járok és majd írok!
Egyébként én 10 000 ft-ért vettem.
Köszi a gyors választ és a fotót. Nincs msn-m de ha megkérdeznéd,hogy hol vette ,nagyon hálás lennék.
Helló!
Hát én ehez a csizmához igazábol ugy jutottam hozzá hogy van nekem egy nagybátjám neki van egy munkatársa és töle vettem.De ha gondolod holnap utánna járok hogy ő honnan vette anno.
Esetleg ha van msned adj egy címet és ott tudunk még beszélni rola.
Most így hirtelen még 1 képem van rola:
Szia. Bocsi,hogy idegenként kérdezgetek de ilyen csizmát keresek egy ideje. Elárúlnád hol vetted és mennyiért. Eddig csak fotókon láttam de nagyon bejött és azota keresem. Vagy netán pár fotót is tehetnél fel róla.Előre is köszi: Szabi
Ezt a csekély problémát leszámítva menni megyen mert én 110et tudtam kihozni belöle.Befeküdve.
Amúgy köszönöm szépen a segítséged!