Hali. Lenne egy olyan kérdésem hogy ti meddig szoktátok melegíteni az rs-eket? nagy dilemába vok etéren. nemtudom hogy kb hány fokosan lehet húzni neki. (mármint a viz hány fokos) segítsetek lécci
Helló!
Új vagyok itt Szal a problémám: Nemrég hozzájutottam egy Rs 50hez(amit már nagyon vártam) de nincs rajta oldalidom. Az eladószerint 2003as de sztem 2002es(aképek alapján amiket láttam). Lényeg: tudok szerezni 2003-as idomat és ha estleg az rs-em 2002es akkor jók-e rá az 03as idomok?
köszi
nem kell forgalomba helyezni csak egy adásvételivel bemész a biztositóhoz és biztit kötsz rá és mehetsz is. a látszat csal attól hogy ez nagyobb testű mint egy babetta attól még ugyanabba a kategóriába tartozik segédmotor.
Sziasztok, az a helyzet hogy gondolkozok egy ilyen gép vételén. de fennmaradt pár kérdés. Az a helyzet hogy nemrég mélyültem bele a témába jobban, és ez lenne az első motrom...... Az lenne két fontos kérdése: Az egyik hogy forgalomba kell e helyezni ezt a gépet?, a másik: ehhez elég a "M" jogsi vagy A1 -kell ide? Előre is köszi..........
Hát az én karbimat nem lőtték be a gyárba... :S Visszavittem 1000es szervízre és az okosok nem cserélték ki a fúvókát a karbiba... Utána később visszavittem megint mert szar volt az indexem és megkértem őket h cseréljék ki... de persze nem cserélték ki... Végül kénytelen vtam magam kicserélni!De be se hangultam am a karbit :D Meg am ezeknél a motorknál a súly is döntő... :D
Hát igen de ezt nem értem h h mennek annyit gyárilag! :/ Habár addig ok h 100 fölött megy de az se mind1 hogy gyorsul fel addig... Az én RSem gyárilag 85t ment! xD 11es lánckerékkel!
Gyárilag valóban nem mennek ezek szinte semmit, DE 500 km-nél (vagy 1000) már kiszedik a fojtásokat, és ha megdobod egy 13-as vagy egy 14-es első fogaskerékkel + jól be ven lőve a karbi, már meg is van a valós 100kmh. Egy katalizátormentes kipuffal még többre képes...
Az RS a legjobb futóműben, fékekben az erőforrásával is, persze a Derbi GPRel együtt, hiszen a két motor ua. csak az első és oldalsó idom más...
Új vagyok itt Szal a problémám: Nemrég hozzájutottam egy Rs 50hez(amit már nagyon vártam) de nincs rajta oldalidom. Az eladószerint 2003as de sztem 2002es(aképek alapján amiket láttam). Lényeg: tudok szerezni 2003-as idomat és ha estleg az rs-em 2002es akkor jók-e rá az 03as idomok?
köszi
faszán belőtte
Az RS a legjobb futóműben, fékekben az erőforrásával is, persze a Derbi GPRel együtt, hiszen a két motor ua. csak az első és oldalsó idom más...