Hát esős idő volt és úgy motoroztam és egy kanyarba kicsúsztam és bele az árokba.
Lett egy kis alváz hibája de azt már megcsináltam..Igazából előre keresek lengéscsillapított hozzá és egy kormányt...
kössz hogy kitöltötted, csak ennyit akartam mert sajna nemtudok segíteni de pontosan milett a motorral bezúztad, minden idöm összetört vagy mégis milett vele?
Szia mindenki!
Nemtud valaki egy bontott Aprilia RS 50es motort? Az enyémet akarom egy kicsit helyrehozni mert elestem vele és külső alkatrészekre szorul.... Ha rendes Aprilia boltba veszem akkor kb már az egész motort ujra megvehetném rajta. Vagy egy bontó is jól jönnne ahol kapok hozzá alkatrészt.. Valaki tud segíteni?
Hali mindenkinek!
Valaki tudna segíteni?
Ma este elhagytam a hátsó lámpabúrám:S:(
Valakinek nincs véletlenül egy felesleges?
2003as szériához kellene:S
Hali mindenki!
Azt szeretném megkérdezni, h egy 2003-as rs70-en (DR70-es henger) mennyit dobna (ha egyáltalán dobna) rajta csak egy végdob?
Válaszokat előre is köszi!
hidd el hamarabb elviszik mert hiába teszed te fel 300 000 be hogy majd úgyis alkudnak 250 re de sokan csak az olcsóbbat nézik meg mert annyi a keret és arra nemgondol hogy majd úgyis 50 60 ezret alkudna
van 1 elado aprilia mx50 tÍpusu supermoto-m!telefonon hÍvj!06304405584!Árban megegyezÜnk!kÉrÉsre kÉpeket kÜldÖk!