Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helllo mindenkinek!
van 1 elado aprilia mx50 tÍpusu supermoto-m!telefonon hÍvj!06304405584!Árban megegyezÜnk!kÉrÉsre kÉpeket kÜldÖk!
magyar posta
jó lenne csak az a baj az ország másikfelén van...
hívd fel ezt biztos találsz cuccokat:
link
az igen akkor kapott egy keveset szegény
Hát esős idő volt és úgy motoroztam és egy kanyarba kicsúsztam és bele az árokba.
Lett egy kis alváz hibája de azt már megcsináltam..Igazából előre keresek lengéscsillapított hozzá és egy kormányt...
kössz hogy kitöltötted, csak ennyit akartam mert sajna nemtudok segíteni de pontosan milett a motorral bezúztad, minden idöm összetört vagy mégis milett vele?
2005ös évjáratú... Adatlapot is kitöltöttem...sorry
hanyas évjáratú a gép? dobjál már róla 1-2 képet, de az mégjobb lenne ha kitöltenéd inkább az adatlapodat
Szia mindenki!
Nemtud valaki egy bontott Aprilia RS 50es motort? Az enyémet akarom egy kicsit helyrehozni mert elestem vele és külső alkatrészekre szorul.... Ha rendes Aprilia boltba veszem akkor kb már az egész motort ujra megvehetném rajta. Vagy egy bontó is jól jönnne ahol kapok hozzá alkatrészt.. Valaki tud segíteni?
Nekem van hátsó lábtartóm rs 50 2003-ra szárral együtt a két darab 6000ft
KÖszike.majd hn utánna járok:)
http://www.kepesmotor.hu/motor... . Itt érdeklődj

Énis kérném a segítségeteket. hol kaphatok hátsó lábtartót szárral együtt 2003 as RS hez?
Hali mindenkinek!
Valaki tudna segíteni?
Ma este elhagytam a hátsó lámpabúrám:S:(
Valakinek nincs véletlenül egy felesleges?
2003as szériához kellene:S
semennyit
Hali mindenki!
Azt szeretném megkérdezni, h egy 2003-as rs70-en (DR70-es henger) mennyit dobna (ha egyáltalán dobna) rajta csak egy végdob?
Válaszokat előre is köszi!
hát én 3 évesen 11000km-el vettem 295-ért 340-ről alkudtunk , de végülis te tudod mennyiért hirdeted
hidd el hamarabb elviszik mert hiába teszed te fel 300 000 be hogy majd úgyis alkudnak 250 re de sokan csak az olcsóbbat nézik meg mert annyi a keret és arra nemgondol hogy majd úgyis 50 60 ezret alkudna
na megpróbálom kiv leszek egy másik oldalon meghirdettem anyiba.
tedd 250 be és olyan 230 ba max elviszik enyém 280 é ment el az 50 es 2003 januári teljesen felújított mindössze 32 km volt benne
akkor úgy mondjatok már egy árat amit szerintetek megér.
szeretném tudni myilen árakban gondolkoztok.
nagyi46@citromail.hu
dobj egy msn címet
vedd meg az enyémet megvan még de már augusztus óta nemvolt használva és nemis fogom már, olcsón odaadom na?
igen vagy azt, vagy egy használtat 2007-08 ast.