Szépen megvan csinálva tény, bár én öszintén nagy ivbe szarok rá h rezonátor hogy van megcsinálva ugyse nagyon látszik, ha teljesitménybe többet tudna a többinél, dob nézzen ki vhogy azt kész.
Érdeklődni lehet:
msn-en(adatlapomon van), e-mail-ben: szoke.csab[kukac]gmail[pont]com vagy itt a fórumon.
( Akit kicsit is érdekel a gép nyugodtan vegyen fel msn-en, vagy írjon e-mail, megbeszéljük. )
szerintetek menyit lehet kihúzni egy 95ös rs-ből most 120at megy végre.
és csak egy henger és egy karbi van rajta egy sportkipu lökne még rajta?
várom a válaszokat.
Köszi a tippet! Holnap viszem szervízbe karbi utánállításra, meg nem akar indulni néha és megnézik mi lehet. Mondta a szerelő is, hogy ki lehetne venni a katalizátort, és jobban menne, csak akkor alul szét kéne vágni a kipufogót. Gianelli vagy Arrow kipufogót ajánlott, de ha ad rá pénzt a kereskedő, rá is rakatom. Kicsit soknak találom az árát. Majd meglátjuk!
Semmit ne tuningolj rajta sztem nem éri meg (mármint henger meg nagyobb karbi stb.)
Elég rá egy nyitott kipu, + jól bekarburálni és kész még sportszűrő is felesleges mert elég jó a légáteresznáse a gyárinak...Enyimre egy Gianellit tettem meg nagyobb fuvóka, semmi több. Eredmény: 90ig marhára gyorsul a 90 kilóm alatt, 100ig még gyorsul 105 a vége onnét már nemigen megy tovább, egyszer mentem vele 116 118-at na ott már tényleg vége volt elég lassan is érte el...
Szia! Mondjuk, hogy gödöllői vagyok, de én nem igazán látok errefelé ilyen kis kategóriában motorosokat, viszont érdekelne egy-egy motorozás. Ha adnál egy e-mail címet, MSN-t, Skype-t, akkor lehetne egyeztetni! Ha gondolod, akkor MSN: kri91@citromail.hu, e-mail: bubuka91@vipmail.hu
Lehet. Ma felszereltem a 13-as lánckereket - egy szerelő mondta mit csináljak - és jobban gyorsul a kicsike. Jobban elforog 10500felé, de ott semmi erő, max 10ig forgatom. A vége így 83km/h lett. De ez "nem sok". Bár nekem teljesen alap. Nektek mennyit megy a gép? Mit lehetne még tuningolni - a kipufogót és a 70es hengert leszámítva - ? Köszi a válaszokat és jó motorozást ebbe a jó időben!
sztem azért is tűnik kevésnek a sebbesség mivel ezeknek már nagyon pontos az órájuk (az enyim legalábbis GPS pontosságú) ugyhogy a 93 az 93kmh nempedig 100
de a 2 az 1 ben arra már nagyobb a kereslet!
Tuji
ELadÓ! (Link1)
ELadÓ! (Link2)
Friss műszakis!
Garantált karcmentes állapotban! (6800km)
Első tulajtól.
Gyári, szalon állapotú.
Érdeklődni lehet:
msn-en(adatlapomon van), e-mail-ben: szoke.csab[kukac]gmail[pont]com vagy itt a fórumon.
( Akit kicsit is érdekel a gép nyugodtan vegyen fel msn-en, vagy írjon e-mail, megbeszéljük. )
és csak egy henger és egy karbi van rajta egy sportkipu lökne még rajta?
várom a válaszokat.
Véletlenül nem közületek láttam valakit Gödöllőn a Tesco környékén a HS sportnál?
esetleg ebay:) ott talán olcsobban is.
Nekem RS henger és hengerfej kéne,ha még megvan!
Köszi!
Ati
Elég rá egy nyitott kipu, + jól bekarburálni és kész még sportszűrő is felesleges mert elég jó a légáteresznáse a gyárinak...Enyimre egy Gianellit tettem meg nagyobb fuvóka, semmi több. Eredmény: 90ig marhára gyorsul a 90 kilóm alatt, 100ig még gyorsul 105 a vége onnét már nemigen megy tovább, egyszer mentem vele 116 118-at na ott már tényleg vége volt elég lassan is érte el...