hello
van egy minarelli am6 os blokkom kompletten alkatrésznek is .de egy hozzáértö életre birja kelteni.
ha valakit érdekel msn: kraja860504@hotmail.com vagy joco860504@t-online.hu ra irjon
olcson adom:)
Én is be indítgattam a ditechet téli időszakban, de néha el is felejtettem több hétig. De semmi baja sem volt, egy pöccre indult. A garázsban 0°C küröli a hő még a nagy hidegekben is. Ilyen baja akkor volt a motornak, mikor a szakszervízben benzinszivattyút cseréltek benne.
Szerintem a szerelőd lusta volt beállítani a motorodat és tüneti kezelést alkalmazott. Bár ugye járatósan nem mindig lehet jól befúvókázni. Végy néhány fúvókát keress szakit a közelben akinek van dörzsára és állítsd be a motort. A szokásos ellenőrzések után (úszóház megtelik 15mp alatt, megfelelő úszószint, középre helyezett tű, kettő fordulatra állított alapjárati keverék csavar) felülről kezdve megkeresed a legjobb teljesítményt adó főfúvókát ( 3/4 gáz felett dolgozik), ezután részterhelésre beállítod a tűt a legjobb gyorsításra (1/4-3/4 között), végül alapjárat állítás gyári értékre, mert előfordulhat, hogy 1000-es fordulaton sem áll le de 1800 a gyári érték. Amennyiben a keverék csavar beállítása nagyon eltér a két fordulattól esetleg az úszószint megfelelő módosítására is szükség lehet.
csak ahogy már irtam kapott egy 70 hengert,meg egy sportkipufogot.A szerelő a 90 főfuvokát kihajitotta,és százasra cserélte.Csak azért kérdeztem,hogy van e valakinek a 21 karbijába 100 fúvoka.Esetleg nem nagy bele?
van egy minarelli am6 os blokkom kompletten alkatrésznek is .de egy hozzáértö életre birja kelteni.
ha valakit érdekel msn: kraja860504@hotmail.com vagy joco860504@t-online.hu ra irjon
olcson adom:)