Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adj 1msn címet, megbeszéljük...
Rajt vannak a motoron müködnek!
jha és egy fontos kérdés jók az izzók bennük mert narancs izóm nincs itthon.
Utánvétellel küldeném, 2ről van kép mert a másik 2még a motoron van, de mind a 4ugyanolyan...
Holnap leveszem ha komolyan érdekel
nekem mind a 4 kellene.
csak egyben érdekelne a 4 az öszesről tudnál küldeni 1 képet.
postán utánvétellel küldöd?
v 2db 4e-ért..
8e a 4db...
ja csak az RS-em 2003-as és aszem ez a kipu csak az új RS-re megy rá... vagyis úgy van kialakítva
véleményeket kérek...
Malossiból csak ezt az egyet találtam...
http://shop.unas.hu/shop_artde...
menyi lene az ára engem érdeklene persze reális áron
Eladó 4db gyári aprilia index!
Ár:megegyezés szerint!
Hello!
kéne egy kis segítség! karbimba szétugrott a szivató. valaki segítsen, ha esetleg van valakinek képe róla az még jobb lenne. előre is köszi! jah és amúgy 98 as sztem gyári karbi.
Nem csinálok picsát a számból, továbbra is állítom szerintem a Malossi a nyerő. Nem láttam még RS hengert, de szívesen terveznék rá kiput már csak gyakorlásnak is.

Tuji
Hát ahhoz henger is kell. Egyedi tervvel 21K, ha a hengeredre jó egy régebbi tervem akkor 15K Simsonra. Persze tudom, hogy 6K lenne az az ár amiért sok kiput lehetne eladni, de 3K ért nem dolgozom egy napot.

Tuji
hello

simsonra mennyiért gyártasz kipufogót? az enyémre kellene valami jó, amivel egyenletesen adja le a teljesítményt, és ami nem ér le egykeréknél. üdv
Lehet találkozni biztos ilyennel is. De gondolom Te sem próbáltad végig az összes létező kipufogót (esetleg hallottál róla, mérési eredményeket láttál). De h csak a Malossi, a többi szar, és semmire nem való ezt abszolut elitélem (meg eléggé beállitás kérdése).
Mindenhez én sem érthetek. Megtervezem a tuningot, kiszerkesztem a terítéket, megcsinálom a lakatos munkát, és mivel a garázsom egy lakóház kertjében van, már nem csiszolom körbe a varratokat. Szerintem akár 1Le-ért is felraknád, ha szükséged lenne rá, addig meng menjél amivel akarsz.

Tuji
azért vedd figyelembe hogy itt Rs 50ről van szó, és nem 125ről. Tuji nem beszél hülyeséget... de gondolom Jolly moto SP-t még ő se próbált, mint ahogy az országba Rs 50en szerintem senki más.
Kereskedelmi szempontból az sem elhanyagolható, hogy hogy néz ki a termék. És ha Te az a tuji vagy akire gondolok, a Te általad kipuffok messziről híresek arról hogy milyen teljesítményre képesek, és mennyire ultra gány randák :) Élőben is volt szerencsém találkozni egy ominózussal, a 2. simsonálison, hát én azt a borzalmat +20LE fejében sem raknám fel a motoromra soha :))) Egyébként megfelelő beállítással nem hiszem hogy egy komplett arrow sokkal szarabbul teljesítene mint bármelyik másik.
üdv
Mihez képest. Az Arrow csőhöz képest az általam készített cső is sokkal jobb. A fennt említetteknél meg a Malossi.

Tuji
érdekesen gondolkozol
nézzél meg pár diagrammot arrow gianelli jolly moto jim lomas kipuffokrol
hidd el h nem azért gyártják ezeket és veszik meg több ezren mert szarok
Kereskedelmi szempontból az a cső jó ami kis ráfordítással nagy hasznot hoz. A fejlesztésen lehet spórolni, sőt esetleg kell is, mert egy nem hozzáértőnek ( aki esetleg se beállítani sem megítélni nem tudja mit vett) már kis teljesítmény különbség is adja azt a plusszt amit el kívánt érni. Látványosnak kell lennie, mert ez a világ ezt tolerálja. Szakmai szempontból az a jó kipu amivel haladósan lehet közlekedni ( esetünkben ez garantáltan a Malossi, a többi a hurkatöltő és a nokedli szaggató kategóriába tartozik). Haverom 97-es TZR-ére a gyári cső 170K ehez képest mentem egy ugyan olyan, de Arrow ( kb. 60K) kipussal ami bizony ugyan annyit ment, de korántsem gyorsult akkorát. Erre mondom én hogy látszat kipu, mert úgy néz ki de nem az.

Tuji
na akkor egyet értünk végülis az a lényeg mindenki azt csinálja ami neki tetszik!