Mindig is hiánycikk egy blokkról robbantott ábra szerelési utasitás....
amikor az enyémet is csináltam hiába irtam nem tudtatok segiteni most találtam egy teljes szerelési utasitást AM6os blokkhoz akit érdekel irjon emailban vagy msnen elküldöm.
Hello mindenki előző hozzászólásomat Goofy-nak írtam de ha bárkit érdekel az a 70es hengerszett főtengellyel együtt vagy anélkül írjon nyugodtan a cuccok használtak de jó állapotúak.
Szia. Nekem 2 éve van meg az RS-em, semmi bajom vele. Tény, hogy kicsit fárasztó 1-2 órát megállás nélkül menni vele, de sportmotor így aki ilyet vesz annak ennyit el kell viselnie. Városban úgy gondolom tökéletes, az enyém 3-3,5 körül eszik. Azt hiszem nem volt több kérdés
Helló skacok!
szükségem lenne rs50(vagy 70:S) -hez, 98as, szívlámpás, elsősorban hengerre, dugóra, +velejáróira, esetleg szettben is érdekel. és még hava valakinek első ülése. meg ami tényleg nem fontos de ha van írj rám,lámpa elé plexi.
előre is köszi szépen!
Van egy Aprilia SR-m - ami mellesleg eladó - és szeretnék veni egy SR-t. Mit lehet tudni a motorról? Tényleg kiáll a kezed meg mindened, mire végigváltod a sebességeket? Mennyire lehet használni városban? Mennyit fogyaszt? Válaszotokat előre is köszönöm!
Ár:22eFt IRÁNYÁR! Akit érdkel irjon.