Vagy mégis megér annyit? Őszintén szólva még nem volt sok motoros élményem 15 évesen habár - van 2 db 6-7 éves SRerünk azokkal megyek néha - meg bátyámnak van mos 600as gixxere, egyszer mentem vele - fucking kuplunk - de inkább nem részletezem, elég az hozzá hogy mákom volt hogy füvön próbálkoztam, megiskaptam érte....
Üdv!
waaa nemigaz nembirom ki, ettől a TZR vs RS kérdéstől télleg megfogok őrülníí, az új RS annyira tetszik minden 50esnél jobban a világon de alig árulnak és még azoknak is szánalmasan sok az áruk , TZRekből meg olyan qurvajó ajánlatokat találtam, de tudom, hogy megbánnnám, nincs vkinek 500 alatti ajánlata uj RSre?
Nemis az lenne a baj hogy nincs rá pénz, csak úgyérzem hogy 50ccmes motor egyszerűen nem ér ennyit, de annyira tetszik, mit tegyek segítsetek
csináltam videot róla
estére fennt lesz.
Jah és bemértem GPSel a gépet és elég érdekes eredmény jött ki: Gps 43kmh, Moci meg 42 kmh-t mutatott, lehetséges, hogy az újszériás RSek nem csalnak...
hát hallod épp van itt egy 2007 SR 50 az alapjáraton is kurva jól világit hiába kezded huzni a gézt akkorse világit jobban mert már alapjáraton erös fénye van de inkább majd csinálok neked egy videot és elküldöm egyszer hogy nézd meg
A lényeg az hogy hogy elhalványulhat az így normális de ehhez a sebesség kérdéshez nem tudok hozzászólni
soha nem volt még a kezemben bejáratós motor ,és nem is akarom hogy legyen
Hát most nem vagyok beljebb a válaszokkal :-) de azért köszi!
Ez is 2008-as, még bejáratós... 35-nél nem is megy többet, 42 volt a legtöbb, felüljárón lefelé :-)
Remélem ez is normális...
Mondjuk még meggondolom
waaa nemigaz nembirom ki, ettől a TZR vs RS kérdéstől télleg megfogok őrülníí, az új RS annyira tetszik minden 50esnél jobban a világon de alig árulnak és még azoknak is szánalmasan sok az áruk , TZRekből meg olyan qurvajó ajánlatokat találtam, de tudom, hogy megbánnnám, nincs vkinek 500 alatti ajánlata uj RSre?
Nemis az lenne a baj hogy nincs rá pénz, csak úgyérzem hogy 50ccmes motor egyszerűen nem ér ennyit, de annyira tetszik, mit tegyek segítsetek
estére fennt lesz.
Jah és bemértem GPSel a gépet és elég érdekes eredmény jött ki: Gps 43kmh, Moci meg 42 kmh-t mutatott, lehetséges, hogy az újszériás RSek nem csalnak...
Nekem az van, de csak sima fúrt! 115 km/h a vége 11000-es fordulaton (Rábaringen mérve trafival)!
De biztos jobban menne egy kipuval!
de minden 50esnek ilyen a scarabeonak az srnek a tzrnek
soha nem volt még a kezemben bejáratós motor ,és nem is akarom hogy legyen
Ez is 2008-as, még bejáratós... 35-nél nem is megy többet, 42 volt a legtöbb, felüljárón lefelé :-)
Remélem ez is normális...
nagyon kíváncsi vagyok mert úgy néz ki h júniusba megrendelem
kérdésem lenne,
az normális, hogy az új rs50-en a fényszóró fénye elhal alapjáraton, gázfröccsöt húzva erősödik vissza?