Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

enyém eladó szerintem jövőhéten jön haza, új henger meg dugó lesz benne szóval 0 km es lesz
asszem még nincs meg neki de ha megis lenne már, egy új járatós motort álltalába kímél az ember nem gyilkolja halálra 200 km esen de mondjuk vannak segghülyék akik 10000 ig forgatnak egy járatós gépet
enyémben ilyen van nézdmeg adatlapomon egyébként a motor 2003 januári
Hali!
valaki tudna segíteni, hogy az Rs50-esekben is ilyen "gyújtás-doboz" van-e.
Ha igen melyik évjáratokban? (Ez AF1 50ből lett fotóva)
Köszi
Z3! a 125-ös mit megy? mennyi a vége? mesélnél nekem kicsit róla?
van eladó tüzérkém:)Adatlapomon láthatod:)
ja!
am utazóba jó a 7500-8000?
ZSÍR... Az RS elkelt....
Remélem azért nem közületek vki lopott meg XDD
Akkor mos TZRben gondolkodom, mert régi RSt nem szeretnék venni (vagy kéne?), a többi új meg fcking drága
60, 70km/h
hát hallod te ha 90 körül jársz akkor nem kell attól tartanod hogy ellustul...
utazóba max menniyt ajánlotok?
2t=2ütem
2t? az mi?
Én is azért vettem az RS-t, hogy megtanuljak vele közlekedni, váltani, indulni, megállni, ilyesmi... de én pont amiatt, hogy amolyan "egynyári" motor (én nem szeretném megbántani), vettem viszonylag régit...
Talán kevesebbet bukok rajta...
Amúgy enyém is megy 105-öt, de akkor már tényleg 11e... én 90-95körül szoktam menni max, nagyritkán meghúzom a szarvát, hogy nehogy ellustuljon...
Akinek van tapasztalata/ismerete, segíthetne abban pár szóban, hogy 50-es után 125-ös sokkal másabb? Mert 125-öst, vagy max 250-es szeretnék következőnek, szintés sport kivitelt...
Hát csak ha én ott használom akkor fullad meg semmit nem húz(tipikus 2t viselkedés ha jól tudom)
mi ezen a meglepő? én csak 3500 4000 ig huztam neki...
5000fölé ? anyira nagyon kimélni kell? Csak azért mert ha nem pögretem 5000 fölé akkor nem megy a motor.
nyugodtan menj!én is mentem bejáratósan volt h egynap 150km et és semmi baja!de ne forgasd 5000 fölé semikkép!
szia!nyugi semmi gond!egyik legjobb barátom országos cross bajnok és bejáratósan ha húzza neki,ugyanez van és gond nélkül megy tovább utána!ne félj nem lesz baja
Ja és szeretném azt is megtudni h hn elmeheteke vele egy hosszabb túrára, vagy inkább ne.
Csak azért mert hallottam hogy úgy járassam hogy megyek vele minnél hosszab távon, de volt aki azt mondta hogy 5km-enként álljak meg és ne menjek vele messzire. Na ezek utáűn nem tom h mit csinéljak légyszi segítsetek..
Halihó! Nemrég besült a dugóm és a hétvégén cseréltük valamint tisztítottuk a blokkot! Azóta kb 150km van benne és eddig max 60-nal mentem és nem forgattam. ma egy kicsit szépen lassan próbálgattam a gépet és szépen gyorsítottam felfelé amikor 85-nél leállt a blokk utána ráindítottam és ment tovább. Minek köszönhető ez szerintetek mert nekem fogalmam nincs
Nem tudok menni holnap , de majd 7én lesz a következő nem? akkor remélem tudok menni
nekem is 11000ren megy 105öt