Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

90 95
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, h nekem elől 13as fogaskerék van, hátul 44es, egyik haverom aztmondta, h vegyek hátra legalább 50eset, h jól gyorsuljon, és ha most 100-105 a vége, akkor mennyi lesz? Meg valójában jobban gyorsulna?
Rossz helyen keresed!
Nyiregyen a szervizbe megkérdeztük és csak gyári 11-est tudnak adni.
Szalonban adnak!
Hol lehetne 13-as lánckereket szerezni uj rs-re?
Van!
arra lennék még kiváncsi,hogy van-e különbség a régi és az új RS lánckereke között?
sziasztok az szeretném kérdezni ,hogy hol veszitek az rs 50-es motorhoz a 13-as lánckereket?
14es bőven elég. és tényleg épp hogy befér.
ha azt akarod, hogy jól gyorsuljon, meg végsebesség is jó legyen, 13as vagy 14est rakj előre, a 15ös akkor jó ha sokat mész városon kívűl hosszabb távra...
Sziasztok! Holnap hozok új láncszettet az RS-re, de nem tudok dönteni. Azt mondták a szervízben, hogy 14-esnél nagyobb előre nem fér rá, de akkor minek gyártanak 15-öst is? Vissza meg nem cserélnek.. 75-ös hengerem van, karbon reed, meg van hozzá vastag szívócsonk, nagykarbi, Polini szűrő, meg Gianelli rendszer, de a karbihoz rövid a bowden, a kipu meg nem igen akart rámenni, AF1-ről való, nem is erőltettem. Az lenne a kérdésem, szerintetek mekkora áttételt bírna el, úgy, hogy menjen is rendesen?
Domirs: milyen cucc van a motorodban, és mekkora az áttételed?
én is bemértem gps-el mert már régen meg akartam csak mindig elfelejtettem és nekem is hasonló eredmény jött ki
mennyire Slick-es tudnál ról képet belinkelni?
ha slick akkor az full sima szal utcán nemlehet használni pedig nekem oda kéne
mintát nemtudtok bele vágni?
sziasztok 50es Rs-ekre lenne használt Slick gumim
2 garnitura (első,hátsó) 4000 Ft !
akit érdekel hívjon 0630/441-82-31
(más 50es sportmotorra is jó)
méretek : előre 95/70 17
hátra 115/70 17 és 120/70 17
OK köszi szépen
Mármint a 125ös jogsihoz
Te tudod, én most tettem le, nem kéne 50es motor, sokkal többet tud 1 125ös! Nem kell hozzá!
Oks valószínűleg megfogadom bölcs tanácsod, mer igazad van!
Utolsó kérdés: 50 jogsi nemkell hozzá ügye?
De 16évesen, de kibirod addig! Olyan 70-80körül kijösz vele! De hidd el ha mennél 1 Aprilia-val, pl RS 125el rá nem ülnél az 50re többet!
OMG!
125re nem 16 évesen lehet letenni? (bátyám - bocs hogy mindig vele jövök, nemazér mondom h arcoljak - is 16 évesen tette le meg még jópáran akiket ismerek)
Amúgy kábé mennyibe kerül egy ilyen jogsit megcsinálni (50re is meg 125re is) ezekkel az árakkal nemvagyok tisztában...
Ja és a jogsi 125re alig drágább, mint 50re, és akkor nem kell megvárni a 21évet a korlátlanra, hanem 2év után leteheted rá, azaz 18évesen!
Nem sokkal erősebb? Hát még nem sok 125össel mentél akkor....ha mentél is akkor szarral!
Nehogy azthidd, hogy ez a lehetőség nem jutott eszembe; itt az überelés:
Egy 125ös sem sokkal erősebb nem?
Meg a nagy állattkodással/országúti száguldozással várok a 600as bestiákig, mostani motor igazából városi cirkálás (csajozaass... haha ), meg ilyenekre kellene, ha így nézzük sokkal előnyösebb 50es...
Mos gondolom aki elolvassa üzeneteim aztgondolja túlsokat filozofiázok, de szeretnék "bölcsen" dönteni
FelaDoM