Szerintem RS 50 jobb mint a TZR 50, olyan szempontból, h az RS jobban megy mint a TZR, de attól függ a TZR szebb sztem. RS hez olcsóbban hozzájutsz, mint egy TZRhez.
Sziasztok! Van egy problémám az RS-emmel... Első fék használatakor "döcög" a motor... Ez miért lehet? Nem nagyon értek még hozzá sajnos, ezért is kérek segítséget. Nem akarom egyből elvinni ilyen-olyan szervízekbe, hogy jól lehúzzanak.
Előre is köszönöm a véleményeket!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem gondolkodok (használt!) Aprilia RS 50 vételén és egy Yamaha TZR 50 vételén nem tudok dönteni mert mindakettő szép is meg jó is nem tudnátok irni hogy mi szól az aprilia vagy a yamaha melett (végsebesség, megbizhatóság, ár-érték arány) a válaszokat előre is köszönöm!
Tisztelettel: Ádám
Hali!
Sseretnék új papucsokat 2003-as rs 50-re. Az lenne a kérésem/kérdésem, hogy szerintetek melyik lenne a legjobb választás?
A válaszokat előre is köszi!
Üdv
Mellesleg az ügyvéd ilyenkor nagyzolni akar, és több milliós motorról beszél, meg azt akarja, hogy jó pénzért bízd rá és majd ő elintézi! Az adásvételin rajta van, hogy felelősséget nem vállalsz, ennyi, kész vége!
viet nem kell félned semmitől, az ügyvédek is csak lehúzni akarnak...ott van a papíron, hogy FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL akkor semmi gond, akkor sem, ha másképpen van megfogalmazva...
az a három nap csak új motornál van ugyemlékszem nekemis elmondták mikor megvettem.
Sziasztok!
Új vagyok, több szempontból is... 3 hete vettem meg első motorom (Aprilia RS50) főleg tanulni, gyakorolni. Valószínűleg lesznek majd kérdéseim egyrészt a motorral, másrészt a motorozással kapcsolatban, ez most amolyan bemutatkozás-féle akarna lenni... :)
Attól h az új tulaj balfasz volt és megakasztotta arról nem te tehetsz... Ez már az ő baja, a 6hónap meg hülyeség jóhogynem belehajtok 10ezer kmet és visszaviszem h vegyék vissza mert megállt...
Tudom, csak attól félek h szakértőket hív és azt is nekem kell kifizetnem.Ja és megkérdeztünk 3 ügyvédet is, mind3 aztmondta hogy vissza kell vennünk a motort beállva, mert ha 6 hónapon belül meghibásodik valami főalkatrész nekem kell kifizetni.... ti hallottatok már ilyet? ez kész, és kénytelenek vagyunk visszavenni a motort.... :S:S
Előre is köszönöm a véleményeket!
Hátra 110/70vagy60 zr 17
Nekem hátul120as van elölpedig 100as
Lenne egy kérdésem gondolkodok (használt!) Aprilia RS 50 vételén és egy Yamaha TZR 50 vételén nem tudok dönteni mert mindakettő szép is meg jó is nem tudnátok irni hogy mi szól az aprilia vagy a yamaha melett (végsebesség, megbizhatóság, ár-érték arány) a válaszokat előre is köszönöm!
Tisztelettel: Ádám
Sseretnék új papucsokat 2003-as rs 50-re. Az lenne a kérésem/kérdésem, hogy szerintetek melyik lenne a legjobb választás?
A válaszokat előre is köszi!
Üdv
nincs valakinek eladó idom 94-es RS-hez?
Elszeretném adni az adatlapomon található rs-t. Szerintetek irányárnak 260-at kérhetnék. Válaszotokat köszi.
az a három nap csak új motornál van ugyemlékszem nekemis elmondták mikor megvettem.
ne foglalkozz vele, lehúzni akarnak semmi több.
Új vagyok, több szempontból is... 3 hete vettem meg első motorom (Aprilia RS50) főleg tanulni, gyakorolni. Valószínűleg lesznek majd kérdéseim egyrészt a motorral, másrészt a motorozással kapcsolatban, ez most amolyan bemutatkozás-féle akarna lenni... :)
További szép estét Nektek!
had foggyon a pénze