Srácok szívlámpás, de fél lengőkaros RShez kéne nekem szivatórész.....mert megvan a karbiban, de csak ilyen felhúzósra van megcsinálva, és nem tudunk benyúlni hozzá! Nektek hogy van megcsinálva?
Adam rs 50!
350 ért simán el tudod passzolni ;) de drágábbam hirdasd meg
Egyépként csak egy matricát kell ragasztani az oldalára és már nem is látszódi ka sérülés
¤Bence¤RS¤ vane gy roszz hirem az én rs-em is elado lett tehát nyáron marad a vonat balcsira.......majd irjál rám msn en !de attol még jöhetsz mocival!sajnálom de kell a 125 ös rs!
az rs 125 ös lámpa nem jo az 50 esre mert nagyobb a 25 ösöna fejidom!szélesebb és a lámpa méretei nem egyezznek meg amugy meg kb 25 körül van a lámpa árba!
Hello!
El szeretném adni a motorom és érdekelne, hogy szerintetek mennyit ér. Ez egy Aprilia RS50, 2004es, kiállított motor volt, így 500km-vel vettem 2007ben. Azóta 5000km körül van benne(plusz minusz 100km). Egyszer estem vele egy kisebbet, a fotókon látszik milyenek a sérülések. Lenne rá vevő, csak az árban vagyok tanácstalan. Aki járatos az RSekben kérem segítsen nekem:) Köszönöm! http://versy.mgj.hu/rs/
Sziasztok!
Érdeklődnék h nincs valakinek egy felesleges 1998as évjáratú rs 50 fejidomja meg lámpabúrája?csabimoto@freemail.hu-ra dobjon emailt és h mennyiért adná!előre is köszi!
nemtudjátok véletlen Rs 50 07' re hol lehet venni sportkipufogot? valami netes oldalt ha tudtok esetleg akkor plz