Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs,8
RS 50 hez keresek 4 nyelvű V-Force membránt.
Ilyet:
Szabiedem
feladtam a cuccot, kicsit könnyűnek tűnik a doboz, de nyugi NEM verlek át!
használd egészséggel.
Lehet, h félreétem, de ha "elindultam fulladozott, majd visszafordultamé abbahagyta" akkor nem lehet, hpogy egyszerűen nem melegítetted be? Hidegen keveset kap, persze hogy fulladozik, amíg nem melegszik be, nem illik üvegelni. Meg lehet, hogy jóval melegebbre van bekarburálva a bicikli, és ilyen hidegebb párás időben kevesel, ez is tök normális, ha hihegben is hajtod, jól jöhet egy 2-3%-kal nagyobb főfuvi, amit aztán visszacserélsz, ha megjön a jobbidő.
sztem a karbi körül nézd át!vagy már átnézted?
milyen fordulaton fulladozik?
Nah mind1
a magas fordulatot ugy ertem hogy amikor 5-6 os sebessegben van elkezd fulldokolni a motor, mondom mint pl amikor nincs eleg benzin, multkor mentem vele, elindultam elkezdett fulladozni mentem egy darabig aztan vissza fordultam es utanna ment mint a golyo, lehet hogy ebbol szerelo lessz
ez biztos ilyen kis könnyített változat faroslemezből van a váz meg a kerék is!
90 kilós rs elég furcsa
2005ig volt am6, 95-98ig jól mentek nagyon, az tuti több volt mint 6,5 le, utána 99-05ig már azzal a gané kipuffal gyártották, na az lebutította a gépet:S
ok, holnap fel is adom...
elküldtem az e-mailt. köszi
ok
ird erre a mailra a pontos címed, neved telszámod(hogy a posta elérjen ha megérkezik a csomag)
mdaneee@citromail.hu
Postán utánvéttel ha el tudod küldeni akkor küldheted is azonnal. Jelezd ha oké és megadom a címem.
de az új Rs-ben Derbi blokk van, ami fojtás nélkül 8,5-9 Le 10000Rpm-nél.
a 25-ösé ugyanaz mint az 50esé!
enyim is használt, de jó állapotú és eredeti 2500Ft, ha kell.
Az rsben nem az am-6 os minareli blokk van? Arról mintha a 6,5pacal rémlene.
125-öshöz 3000Ft-ért van használt. Mondj vmi árat!
lemaradt 7 évet...vanilyen
bocs
mennyit adnál érte?
mennyit kérsz érte?
mdaneee mennyiért adnád el a tükröt?
Cartman..
neked is 17,5-es karbid van a mocidon? meg most nézem csomó alkatrészen "08" vagyis 2008 van írva, szóval idén rakták össze
amúgy meg nem drága rá a kipuff,ott van a tzr arra a képen látható alap kipuff 35ezer az rs-re is itt körül lehet