Lehet, h félreétem, de ha "elindultam fulladozott, majd visszafordultamé abbahagyta" akkor nem lehet, hpogy egyszerűen nem melegítetted be? Hidegen keveset kap, persze hogy fulladozik, amíg nem melegszik be, nem illik üvegelni. Meg lehet, hogy jóval melegebbre van bekarburálva a bicikli, és ilyen hidegebb párás időben kevesel, ez is tök normális, ha hihegben is hajtod, jól jöhet egy 2-3%-kal nagyobb főfuvi, amit aztán visszacserélsz, ha megjön a jobbidő.
Nah mind1
a magas fordulatot ugy ertem hogy amikor 5-6 os sebessegben van elkezd fulldokolni a motor, mondom mint pl amikor nincs eleg benzin, multkor mentem vele, elindultam elkezdett fulladozni mentem egy darabig aztan vissza fordultam es utanna ment mint a golyo, lehet hogy ebbol szerelo lessz
2005ig volt am6, 95-98ig jól mentek nagyon, az tuti több volt mint 6,5 le, utána 99-05ig már azzal a gané kipuffal gyártották, na az lebutította a gépet:S
Ilyet:
feladtam a cuccot, kicsit könnyűnek tűnik a doboz, de nyugi NEM verlek át!
használd egészséggel.
a magas fordulatot ugy ertem hogy amikor 5-6 os sebessegben van elkezd fulldokolni a motor, mondom mint pl amikor nincs eleg benzin, multkor mentem vele, elindultam elkezdett fulladozni mentem egy darabig aztan vissza fordultam es utanna ment mint a golyo, lehet hogy ebbol szerelo lessz
ird erre a mailra a pontos címed, neved telszámod(hogy a posta elérjen ha megérkezik a csomag)
mdaneee@citromail.hu
enyim is használt, de jó állapotú és eredeti 2500Ft, ha kell.
mennyit adnál érte?
neked is 17,5-es karbid van a mocidon? meg most nézem csomó alkatrészen "08" vagyis 2008 van írva, szóval idén rakták össze