Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

évjárat?
Hi mennyit megy egy alap RS 50 végsebességre? Pls help
nem nagyon 1200000 volt és ök fizettek mindent micsak a motor árát a rendszám biztositás meg a többi dolgot azt ők.
mennyiért vetted a 125-ös bringád? Nem akarsz tőle megszabadulni?
jaja 10 15 ezer biztosan lesz manapság nem adják olcson az ilyesféle dolgokat!
Jah persze az egyik haverom kipróbálta este átcammogott vele a szomszéd faluba és persze a keze a gázhoz ragadt, tehát a hátsóülés kiugrott a helyéről vagy nem tom! Még holnap szétnézek a közelbe de nem számítok rá h meglesz!
Aha köszike akk olyan 10 15körül számítok rá de majd holnap hívom a miskolci szalont! Köszi még1x
megkérdezhetem hova lett az ülésed?
Sajna nem de tutira nem filléres dolog használtan meg ilyen új mocira nem igazán találsz ülést.
Köszi szépen! És nem tudod mennyibe fájna 1 ülés?KB
Természetesen Aprilia szalonban tudsz rendelni!
Sziasztok!
Aprilia Rs 50/06-ra kellene nekem hátsó ülés piros vagy fekete mind1.Ha van valakinek légyszi írjon sürgős lenne!Vagy hogy lehet e kapni valahol. Előre is köszi!
hali
Szia:)hát ami az adatlapodon van azt:)kisördög mi?... . .Quad témában én Stópinál érdeklődnék majd írj ha leszel:)pusz
Sziasztok!

Még mindig "99-"03-as RS 50-hez keresek utasnal lábtartót komplett konzollal. Ha valakinek van eladó elfogadható áron, az kérem szóljon, vagy küldjön e-mailt a bubuka91@vipmail.hu címre.

Előre is köszönettel:
Eszti0991
Szia Z3!
Mizu? Bocsika, h a múltkor nem tudtam felmenni msnre! Megnézted a képeket? Mondtam, h quadot veszek? Nem tudsz valami jót?
pusssz
Durcica
azt nem írtad h 50es ,az más tészta h rs50 fórum
tettél bele 50-es blokkot?
igen,én
szolnok megyébe lakik rs-es vagy tzr-es fórumozó?
Én már leírtam visszább hogy miket nézz meg elsőnek keress vissza!
talalt sulyedt
Sziasztok!
Tud valaki esetleg AF50-hez irányjelzőket, balos tükröt, légszűrőházat, két oldalidom közé ekeidomot, plexit ?
Csörögj rám, visszahívlak!
20/9655947
sry a kérdésért de te hol laksz?...mert képeiden nemépp magyar rendszámú kocsik állnak,inkábbha jól látom angol...csak kiváncsiságból kérdezem
nem tudom milyen tekerő cucc van rajta a bal kezednél van a szivató de azt nem tekerni kell hanem magad felé kell húzni
Van benne valami
sztem akkor veszek bele egy nagyobb fofuvit, mert a karbit mar megneztem es majd meglassuk mi lesz .
jah meg tudjatok van a kormanyon egy tekero cucc, az lenne a hideg gyujtas? javitsatok ki ha tevedek