-6 fokban is motorozom..ű. és most, hogy 12-13 fok van nem megy. Nincs meg a jó beállítás. TEgnap 35-tel sikerült haza jönnöm.. és csurog a nyálam mikor meglátok egy motorost elhuzni mellettem...
Jó, lehet, de akkor sem bunkóságnak szántam, csupán egy sima ártatlan kérdésnek.:)
Nem néztem meg az adatlapját sem, azt hittem hogy 14-15 éves.Ha pedig megsértettem Őt ezzel a kérdéssel, akkor elnézést kérek. Nagyi: Lehet hogy csak B-s jogsija van, de szeretne egy kis rs-t, hogy mocija is legyen:)
rsata: Most mondd meg, hogy miért kell beszólni?:DHihetetlen
Csak jóindulatúan megkérdeztem.Persze, az ő dolga, ha nem válaszol akkor nem.Nem muszáj...De hogy miért kell egyből beszólni..na mind1...
az az ö dolga honnan van, van és kész amugymeg 20 évesen lehet neki hameg nincs akor részletre veszi mert enyi idösen dolgozhat is vagy nem? de szerintem ne szenvedj egy 50essel enyi idösen vegyél inkább 125-öst!
Üdv. fórumozók!
most készülök egy új RS50-est vásárolni, és szeretnék róla mindent megtudni.
Szóval akinek ilyen mocija van, az írhatna róla pár dolgot.
Előre is megköszönném!
van benne vmi////Még egycer nem tudna valaki segiteni h háátsoo lábtartot h birok szerezni:? nagoyn meg köszöném////ma elég jo idö volt itthon :P13 fok és kis napsütés elég joo:Dcome to sumer time:P gondolom minden motor tulajdonos várja :P
az én rsem re is kéne de ugy tom 93 tol 98 ig jo ere a lábtarto szal egy pár:P hátso lábtartooo kéne
és enyii lenne meg a válto karomon nincs meg az a gumi valahonan olyat is kéne szerválni
thx akinek van elado vagy valmit ebbena témában tudna segiteni vegyen fel msn re plz xnas@freemail.húúú
Az enyém sajnos egy elég lepukkant darab. Előző gazdája nagyon leépítette. Nekem elötte egy 100-as robogom volt. Az kicsit jobban indult, és körülbelül azt tudta mint az RS., csak kanyarokban gyengébb volt, no meg persez a fék rendszere is. Én azt modnom ki kell próbálni. Lehet, hogy a robogó után nem is fog tetszeni, mert azért más világ. NEm adja azt a kényelmet mint egy robogó. Én sok szempontból jobbnak tratottm az előzőt. Ezen nem igazán tudok pakolni, meg iylenek. Dobozt ezekre meg nem lehet szerelni, legalábbis én nem találtam meg a módját.
Sziasztok"
Nekem egy RS 50 es 98-as.
Kelene nekem egy teljes műszaki leirás sajnos az interneten csak egy tört verziót talaltam
ezen kivül meg egy valtokar meg egy plexi kellene... Ha barkinek van eladni valo kerem jelezze..
vagy barmilyen infot szivesen fogadok ...pl._? hol van jo szerviz ilyesmi...
Nem néztem meg az adatlapját sem, azt hittem hogy 14-15 éves.Ha pedig megsértettem Őt ezzel a kérdéssel, akkor elnézést kérek. Nagyi: Lehet hogy csak B-s jogsija van, de szeretne egy kis rs-t, hogy mocija is legyen:)
Csak jóindulatúan megkérdeztem.Persze, az ő dolga, ha nem válaszol akkor nem.Nem muszáj...De hogy miért kell egyből beszólni..na mind1...
Nekem lenne egy kérdésem:
Honnan van 700 000ft-od uj rs50-re?:D
Üdv.: HaWk
most készülök egy új RS50-est vásárolni, és szeretnék róla mindent megtudni.
Szóval akinek ilyen mocija van, az írhatna róla pár dolgot.
Előre is megköszönném!
és enyii lenne meg a válto karomon nincs meg az a gumi valahonan olyat is kéne szerválni
thx akinek van elado vagy valmit ebbena témában tudna segiteni vegyen fel msn re plz xnas@freemail.húúú
Nekem egy RS 50 es 98-as.
Kelene nekem egy teljes műszaki leirás sajnos az interneten csak egy tört verziót talaltam
ezen kivül meg egy valtokar meg egy plexi kellene... Ha barkinek van eladni valo kerem jelezze..
vagy barmilyen infot szivesen fogadok ...pl._? hol van jo szerviz ilyesmi...
Koszonettel Kosszi!