Sziasztok! Ha van valakinél egy olyan Minarelli AM henger, ami megszorult, vagy bele van húzva, vagy hasonló, és nincs rá szűksége, engem érdekelne msn: kettingercsabi90(kukac)freemail.hu
vigyis szimplán szétjött elöla kábel de fel is ragasztotam h jo legyen de sztem valoszinübb h sdzétjött a kábel és ösze dugtam ráényomtam az indexewt nem világitot fel ragasztottam és jobban benyomtam a kábelt és utéána már jo volt /szovla szétjött a kábel
atol hogy 1 napos az izzo még kiéghet nekem is egyszer kiéget az elsö és utána már csak fojamatosan világitott a hátso cseréld ki az elsöt és szerintem ok lesz
de nem ez a baj hanem az van h ok az esllö ki égett bár eszt is lehetetlennek tartommert mostt tették belle nem rég ezeket kb 1 hoonapja4nap mulva lesz egy honapja a hátso meg fojamatosan éggg szal nem villog
HEllo az lehet a baj h az első indexbbe kiégett az égő és nem zár rendesen az árramkör és ilyenkoor folyamatosan ég! Nekem is volt ilyen az én RS-emmel is
hello lenne egy kérdésem a bal odlali indexxem hátul fojamatosan ég nem villog hanem ég elölmeg egy általán nem is ég a jobb oldali mit csináljak sztem vmi érintkezési hiba
de nem vágom
ha már itt tartunk h telo:P nem tom se hogy se csatlakoztatni a 7360 asoma gépeel van egy infraportom de aszt most vettem nem rég és nicns hozzá cdém mert szar na ez midnegy szal tudna valaki segiteni h birok az usb hez progit eltölteni?usb irda 4 enyit tok rolla kösz elölre is jah és szürke:Pszinü
Helló!
Z3: kicsit off topik, de attól még megkérdezem Láttam a Nokiaprogramokon a TZR 50 témát, és 2 kérdésem lenne. Egyik, hogy tudod feltenni a telóra a témát? mert nekem sehogy nem jön össze Másik meg h hogyan csináltad a témát? Progi kell hozzá?
Igazad van tyt én nem is vagyok magamra büszke mert aputol kaptam nem adtam bele semitse az 50est viszont 100%ban én fizettem ki és ha tavaszal eladom az a pénz apujé lesz.
Nem tom mé írta azt nem én montam neki.
ne magára legyen büszke hanem az édesapjára aki összemelózta az árát gondolom nagyrészt. Én se magamra vagyok büszke hogy rs125öm van, úgyse én fizettem ki zusammen.
és
felragasztottam finomana vázhoz és msoztmár érintkezik
de nem vágom
Z3: kicsit off topik, de attól még megkérdezem Láttam a Nokiaprogramokon a TZR 50 témát, és 2 kérdésem lenne. Egyik, hogy tudod feltenni a telóra a témát? mert nekem sehogy nem jön össze Másik meg h hogyan csináltad a témát? Progi kell hozzá?
Nem tom mé írta azt nem én montam neki.