csáo még egyszer meg kérdem:Pnem rég nem kaptam rá vállszt:P szal a bal oldlai idomon idomon van egy kapcsolo és az mi?(ahola térdem van ) köcce elölre is a válaszokat
VElem jobban kitoltak én ebben az évben csak akkor kezdtem volna el ha meglett volna és aszontákl h 100% h meglesz ebben az évben ne butáskodjak már!Hát nem lett meg csak a kressz!Erről ennyit de leszarom
ez igy igaz énis igy gondolom mert érted ha van olyan aki a -5 ben is akar vezteni akor mé ne lehetne ö dolga ha odafagy de erre nekem azt monták hogy 10 fok alat nem vezetünk mert nem tapad a gumma
De bazz ez szopatás:D:D:D
Nyáron kezdtem el, és sajna nem volt pénz gyakorlatira, szal kimaradt egy kis idő...Addig megcsináltam elsősegélyt, és most várok "türelmesen"....
Csak smkp-re van jogsid?:D
Egyébként engem szivatnak, mert éppen hogy el kezdtem volna gyakorlatit elkezdik hogy novembertől nincs oktatás márciusig...
elhiszemén de nekem 50esben anyira nem tetszik az uj de lehet csak azárt mert nekem a régebbi van. amugy semi bajom az uj 50esel. faja gép az látom szereted a fehértet . nekem elég volt a feketéböl igy a 125 ös az már nekem is fehér
aha hát lehet kicsit meghajtottam de edig semi baja nem volt 24000km nél kampo let a fötengelynek és felujitottuk az egész blokkot henger dugo... szal most nagyon pöpec lett 2500 km körül van benne de már nem használom többet majd a "nagy" testvérét
Az elég kevés volt Főtengőt asszem a ugy kell hogy cserélsz ugye dugót és amikor cseréled 2.odjára akkor kell főtengely felújítás nem csere csak hajtókarszett szimeringek meg csapágyak
igy igaz bár én csak a dugó cseréröl tudok azt ugyanis emlitették és 18000km-enként kell a dugot kicserélni a főtengelyről nem tudok semmit. az 50esben 24000km-t birt a főtengely
Pontosan és ha mindig cseréled benne a dugót amikor kell meg a szokásos főtengő felújítás hajtókarszett csapágyak szimeringek(téli generál) akkor örök élet és viszonylag nem eszik sokat se!
Nyáron kezdtem el, és sajna nem volt pénz gyakorlatira, szal kimaradt egy kis idő...Addig megcsináltam elsősegélyt, és most várok "türelmesen"....
Egyébként engem szivatnak, mert éppen hogy el kezdtem volna gyakorlatit elkezdik hogy novembertől nincs oktatás márciusig...
ha jol látom akor van rendszáma mocidon vagy tévedek.