Csak azért kérdeztem mert hawerom 160as polinis af1 futurája van.Mentem vele de az nagyon szar volt.Brutál nyomaték,felül viszont semmi.De sztem csak ez volt szar,más af1 még attól lehet jó Ez eléggé szar állapotban is volt...
Szerintem nem. A sport pro-nak mert nem csak sima af1
Sokkal jobb a futóműve pontosabban lehet íven tartani mint az sp02-t. Kigyorsításnál pedig nem jön kirajta az a tipikus gilera hajlam hogyha teljesen lapon van és lenyelezed kigyorsításnál akkor egy pillanatra megtorpan. Csak finomgázzal lehetett vele kigyorsítani. Nekem eddig az összes 125 közül ez a sport pro jött be a legjobban. Mondjuk azért is mert valósan 3000 km rel került hozzám
Jah gyilkos volt egyszer ennek az első kerekének ugrott egy tyúk
Én estem egy hatalmasat a tyúk meg tollakra és húscafatokra szakadt
A pláne meg, hogy ahogy estem kelhettem is fel mert jött az öregnéne hogy elnáspángoljon mert kinyírtam a tyúkját
De idén váltok nagyobbra eleget 125-öztem már
Sokkal jobb a futóműve pontosabban lehet íven tartani mint az sp02-t. Kigyorsításnál pedig nem jön kirajta az a tipikus gilera hajlam hogyha teljesen lapon van és lenyelezed kigyorsításnál akkor egy pillanatra megtorpan. Csak finomgázzal lehetett vele kigyorsítani. Nekem eddig az összes 125 közül ez a sport pro jött be a legjobban. Mondjuk azért is mert valósan 3000 km rel került hozzám
Egésszen addig amíg nem hullott annyira darabokra, hogy még magamnak se volt türelmem megcsinálni
Én estem egy hatalmasat a tyúk meg tollakra és húscafatokra szakadt
A pláne meg, hogy ahogy estem kelhettem is fel mert jött az öregnéne hogy elnáspángoljon mert kinyírtam a tyúkját
Ez csak mókára volt
A valóságba a 180-as malossi hengerrel, olyan 40 le lehetett
köce