Az értelmes mondatokból nem sokat értettem de ha ki akarod venni a fojtásokat akor kivehetsz mindent ha van katalizátor azt is nekem is kilett véve és semi baja se let 8000nél kivettük és még 18000 elmentem vele gond nélkül akor is a főtengelynek latt annyi.
Hellosztok! Azt akkarom kérdezni h az rs50 nek a gyári rendszeréböl elsö részéböl ugy kell kivenni a fojtást h mindent vagy csak azt is lehet belöle kivenni vagy benne kell hagyni valamit? meg h ugye lehet hüvelyt cserélni a hengerben? És ha igen milyen fajta hüvelyt érdemes venni? itt az email címem:bala256@freemail.hu erre írjatok
elre is kössz
ehh csatára fel rs forum:D ébresztö álitolag jöna jo idö:D:D lassan de bisztosan rem már márciusra jo idö elsz :D:D:Dakkor lehetn csapatni (csak h legyen vmi téma:D) na éán mekk csáo jo éjt asztán forumoztzzatok:D
ok,kösz!csak azért kérdeztem mert nem ismert márka és előre tudok fogaskereket venni"bárhol"de hátra nehézkes most találtam egy oldalt ahol a lánckerekem méreteinek megfelelő lánckereket találtam 47es a legnagyob!de ha cserélem akkor cserélem a láncot meg az első fogaskereket is!
hali!van itt olyan akinek 13:47es áttelű az rs-e?érdekelne h mennyit megy!és hogy győzi e erővel,már ha 50es rsnél van ilyen áttét!én egy 85ös endurora akarom ezt a párosítást,sztem megfelelő lenne!most 15:62 és nem tetszik h túl pörgös .....erő meg bőven lenne a hosszabb áttéthez!válaszotokat előre is köszönöm!
Ha valakinek van eladó komplett ruhája (túra vagy verseny) elfogadható áron az kérem jelentkezzen. 52-54-es dzseki. 186 magas, erősebb testalkatú embernek.
Nemtom mert a másik motor a képen a haveromé és ugyanattól az embertől van és mondták is neki hogy 90 a vége. Én már nem emlékszem nekem mit mondott mert márciusban vettem a motort.
Pontosan...ha 90et megy akkor nincs lefolytva annál jobban meg csak akkor fog menni ha belenyúlnak! de mondom ezeket nézd meg hátha csak van benne még valami EU-s akármi!
elre is kössz