Hát először is ha ránézel egyből látod h 50es vagy nem termet festés meg minden!másodszor az rsnek nem 190 a vége csak lehet hozzá venni pálya kittet 90ezerért akkor annyi a vége....szerintem meg nem a legjobb....egyántalán nem nyujt annyit amennyit elvár tőle az ember....jobb mint egy simson...már amelyik de télleg nem megy annyira mint a régi RSek meg régi af1ek...nem beszélve a tzrekről!
hát nagyon nem lehet összehasonlítani, csak egy 2007-es rs 50-ről nem mondod meg hogy 50ccm-es, ha nem látod a kipufogóját:) Egyébként LE-ben is sokkal jobb a 25-ös, és ugye végsebességre is, stb...(190km/h:))
De 50-esek közt a legjobb az rs nem?:D (bocsi z3:D, tudom szted a yamaha tzr50:P)
Oks, thx, csak így magasságra, stb. nem nagyon különbözik az 50-estől, csak hogy rendszám van rajta, azt meg nem vettem észre:D. Elvileg jövőre az 50-esek is rendzsámoztatva lesznek...LOL
lenne egy nagyon szar kérdésem :D szal az én képemen de ahogy láttammindegyiken az egyik idomon a légbeömlönél van egy ijen kapcsolo az mit kapcsol?erre még nem jöttem rá :Pplz választ:D95 ös széria
Egy AGV SPORT verseny overál (M/40-es méret), Mat Mladin 6-szoros AMA Superbike bajnok tesztelte ezt a típust! Teljesen új nem használtam, ajándékba kaptam de sajnos nem az én méretem, az eredeti címkék is megvannak! Egyébként csak az USA-ban, Kanadában, Ausztráliában, Angliában és Új-Zélandon van jelen a márka. Mivel teljesen új és nagyon szép ezért az ár végleges! ÁRA: 65 000 Ft.
Hozzá passzoló verseny csizma, ez is használatlan 10 000 Ft.
e-mail:michael.schumacher@monornet.hu
350000 és 380000 atol füg menyi cucc kel hozzá. mert van potba dugo is ami 0 kmes meg pálya gumi meg egy csomo minden szal rajtad mulik hogy mit választasz hozá de ne agodj az árban megegyezünk ha van msned akor fel vehetsz és ot megbeszéljük a részleteket nagyi46@citromail.hu
De 50-esek közt a legjobb az rs nem?:D (bocsi z3:D, tudom szted a yamaha tzr50:P)
Üdv.: HaWk
ilyen szar messengerem van de én is felveszlek hátha úgy sikerül
Z3 téged még fel is vettelek csak vhogy nemtom nem látlak soha:D
msn: mmegyeri@hotmail.com
Neked az uj mocid az 125-ös, vagy 50-es? (Már sorry a hülye kérdésért:D)
Üdv.: HaWk
Egy AGV SPORT verseny overál (M/40-es méret), Mat Mladin 6-szoros AMA Superbike bajnok tesztelte ezt a típust! Teljesen új nem használtam, ajándékba kaptam de sajnos nem az én méretem, az eredeti címkék is megvannak! Egyébként csak az USA-ban, Kanadában, Ausztráliában, Angliában és Új-Zélandon van jelen a márka. Mivel teljesen új és nagyon szép ezért az ár végleges! ÁRA: 65 000 Ft.
Hozzá passzoló verseny csizma, ez is használatlan 10 000 Ft.
e-mail:michael.schumacher@monornet.hu