Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem gyárival 24000-et elment és akor sem volt nagy baja csak fötengely kelet másik de inkább felujitottuk teljesen italmondonal aszem valami 10000 be adtak vertexet fajinul be is járattam olyan 1800km töl huztam neki mégis meghalt már 2600 nál
Hát igen látod-látod csak nem mondok én hülyeséget!
De am vannak RS-ek amik gyári dugóval mennek már jó ideje!De tudtommal a többség nem bírja!
igen hmmm eröl nem halotam de biztos igy van sajna az 50 esemben 2600km után behalt de biztos csak a nagy tágulás meg a izé... 8500-at nem szerette tulságosan
Én asszem az van benne!
most értem miröl hablatyolsz de az uj rs-ekben gyárilag vertexet tesznek hee?
Mellesleg Adee-nak a sport pro-ban asszem már 7ezret ment el a Wertex!
Hát az Új rs-ek tudtommal nincsennek kibékülve a Wertex-el....utazó tempón a tágulása a wertexnek nem jó és nem bírja ki szerintem!De a nagyon jobban tudják!
rendben akkor mostmár csak szigoruan 7000-ren járok. most mivan hogy az új rs-ekben vertex dugo van? vagy mi? mer más este van
Hát nem tudom az Új rs-ek is 100-110nél ragadtak meg a wertex-el lehet ez a többi motorral is...illetve most sokat mész magas fordulaton akkor az élettartam nagyon-nagyon sok km-el csökken!Szerintem az olyan 7000-7500az tökéletes!
akkor a negyedénél meghalok de a motor csak ugy nem mondja be az unalmast!
Most szerintem ez a 8500 is sok lesz...ez a chopperes most ha te megakarod gyilkolni az rs-t akkor menj annyival de most képzeld el h te bírsz futni pl(nem tom mennyi az átlag meg ilyenek) te bírsz futni 50el maximum de azt nem birod sokáig ugye és akkor kényszerít valaki h fuss le 50kört 40el...nem maxon de majdnem!
én nem vagyok szaki de 8000 8500-tól szerintem semi baja aki meg nem szereti forgatni vagy csak épp sajnálja ilyen nagy fordulaton használni az vegyen choppert
Nekem úgyan már 14-es fog van, de még régen az a 80-90-es tempó teljesen jó volt hosszú távon. Akár több száz kilométeren keresztül is és nem rég volt szétszedve. A henger, dugattyú, gyűrűk minden hibátlan volt. Szerintem egy folymaatos 8000-es fordulat teljesen barátságos egy iylen motornak, bár ezt mondja meg az aki jobban otthon van benne.
nekem 11-es van elöl végsebesség 80 kíváncsi vagyok 12 13-as fogaskerékkel mit bír
neklem csak egyel:Pvan nagyobb fogam :Dehh de sztem is azért jo lenne ha kb 80 as tempot tudnám diktálni 75 80 as-tempot néha 90 et mert 60 al bazzeg szét unom magam 1 rész más részt le tolnak az autosok/3részt pedig lemegy anap mire elérek oda!
nekem meg elöl 2 foggal nagyobb van és 8500-on szoktam utazni 85-90 km/h körül:)
Egy 50es motornak nagyon sok a 90 még a 80is!Nekem 110 az utazóm de a legegyszerűbb ha 7ezer alatt marad egy kicsivel!
tüzér bírta mikor tuningékhoz siettünk...90aéapba volt 100-110néha (köcsög vektrás )a régi szép idők
Szevasztok !
Tudna nekem valaki egy Rs-hez Fordulatszám spirált ?
Amugy meg Szerintem simán kibirja az rs50-es azt a távot, csak ne nyélgázon és álj meg vele párszor hagy szuszanyon :)
Ez a idö meg javulhatna hogy a görcs áljon bele, Motorozhatnákom van !
kokobello majd irj ha fel hivtad az embert!
de mondom csak akkor érdekel ha gyári a kipuff katalizátor nélkül egyáltalán nem érdekel
Nincs mit ez fórum természetes
okok köcce :Dtéleg thx
szerintem igen!Sok az a 80-90 a 125ösöknek 100-120 max!az a lényeg h szerintem olyan 6500-max 7000es fordulaton menj!
köszi !de kajak 60? hát jovan azért köcce