Amikor megveszed a motort le van folytva hogy normálisan be legyen járatva ez azt jelenti h a kipuffban van egy csonk meg át van fúvókázra!Azt ha eltávolítják akkor minden mehet amit csak akarsz!És igen full gyári a gép asszem olyan 2ezer volt benne akkor!Full gyári!
Sziasztok!
Nekem is van egy Yamaha TZR, de nagyon szeretnék ki próbálni egy újabb(2006-2007) RS-50-est mert ütös kis rakétának gondolom,és nem tudja valaki hol lehetne esetleg kiprobálni? Vagy erről ne is álmodjak?
jaja az ij tzr is nagyon levan fojtva hevernak van egy ojan és csak 78 at megy az azért elégé elszomorito az én rsemhez képest. bocs Z3 a tied biztos jobban tép
de ful gyári volt? bejáratás után egyböl anyit ment? mert azért van valami fojtás a kipuffban vagy én tom roszul mert az 50esemben volt 2 ös amit szépen kivágtunk onnan nem kel az a fenének se
Szerintem azt azért még1szer írjuk le hogy nem rossz ez az RS50 csak ennyi pénzért többet vár az ember...az 100% hogy biztos menne az ha engedné az EU!
amugy nem tudjátok menyit megy egy uj rs 125 ami teljesen gyári?
sajna nem volt alkalmam kiprobálni még mert be kel még járatni meg nem is szoktam menni vele ijen fod idöben.
Most ahogy gondolkozok sok különbség van 125 és 50 között a 125ös kövérebb egy kicsitt a festése is csillogósabb és hát persze a váz szerkezet...alapból hátul a keréknél és azt is nézd hogy az 50es Aprilia teljesen fordítottja mint a 125 az 50es az inkább jappános...bal oldalon az első fék és a lánc!
Nekem is van egy Yamaha TZR, de nagyon szeretnék ki próbálni egy újabb(2006-2007) RS-50-est mert ütös kis rakétának gondolom,és nem tudja valaki hol lehetne esetleg kiprobálni? Vagy erről ne is álmodjak?
sajna nem volt alkalmam kiprobálni még mert be kel még járatni meg nem is szoktam menni vele ijen fod idöben.