Még mindig "99-"03-as Aprilia RS 50-hez keresek láncvédőt és utas lábratot. Ha valaki tudna segíteni, vagy lenne neki eladó elfogadható áron, kérem jelentkezzen! Elöre is köszönöm!
hi
de jó h írtál
letöröltelek véletlenűl mást akartam és téged sikerült de írtam is h vegyél fel újra, ide a fórumba írtál csak nem jelentkeztél!kűld el az msned!
Ma kimentem Kékestetőre, meg Egerbe egy kis körre. Többnyire Veresegyházon és környékén láthatsz, főleg Gödöllő felé, de ország határon belül bárhol...:) Attól függ éppen merre járok;)
Hali!ugy volt h most lenne meg de az eredeti terv az volt h ha találok egy Sport Pro-t vagy egy RG-t ami jó akkor az lesz és találtam egy Sport Pro-t szoval nem lesz cbr...
Valaki tudna segíteni? "99-"03 Aprilia RS 50-eshez kéen nekem utaslábtartó, meg egy sárvédő-léncvédő. Valaki tudna segíteni az kérem jelentkezzen. Bubuka91@vipmail.hu
Szio!Tudok 3TZRest (velem együtt ) meg van egy dt-s haverom...mi mennénk hogyha van időnk.Vagyis én mindenképpen a többiek meg sanszos hogy ha ráérnek akkor jönnek MSNcímed van?
Még mindig "99-"03-as Aprilia RS 50-hez keresek láncvédőt és utas lábratot. Ha valaki tudna segíteni, vagy lenne neki eladó elfogadható áron, kérem jelentkezzen! Elöre is köszönöm!