hali jön valaki az I. Kárpát-medencei Magyar Motoros Találkozó [Szindbád kht rendezésében]
2007-08-11
Helyszín: Thuri Vár és környéke
I. KÁRPÁT-MEDENCEI MOTOROS TALÁLKOZÓ
2007. augusztus 11.
V Á R P A L O T A
11.00 óra Gyülekező a Várkertben
12.00 óra Új Nap koncert
14.00 óra Street-fighter show a Főtéren
15.00 óra Rock City koncert
16.00 óra Motoros felvonulás a belvárosban
18.00 óra Hátsó Gondolat koncert
21.00 óra Kárpátia koncert a Várudvarban (belépődíjas)
A Várkertben étellel-itallal sörsátor, a Várudvarban vendéglő üzemel
A MOTOROS TALÁLKOZÓRA A BELÉPÉS
INGYENES!
remélem találkozunk!
nem tud valaki olyan oldalt ahol "94-es aprilia rs50-be árulnak blokkot?vagy esetleg bontóból komplett blokkot?mert havernak kéne."94-esbe minarelli am3-as való ugye?
Sziasztok! Most kaptam egy 2003-as RS-t (első motor :) szóval nincs nagy tapasztalatom a motoros cuccok vásárlásának terén, de azt hallottam, hogy valahol lehet venni alacsonyított ülést (nem tudom mi a szakszerű neve :) ami jól jöhet az alacsonyabb emberkéknek. Nem vagyok annyira pici, de azért nem ártana.. :) Szóval tudna nekem valaki segíteni, merre találok ilyet? Előre is köszi :)
hát ilyet még én se láttam, imbusz kulccsal
én meg most jöttem haza (motoroztam) basszus, megyek kb. 80-al, aztán egyszer csak mögém kerül egy rendőr autó (nem nagyon figyeltem a visszapillantókat) egy kicsit jött mögöttem aztán megelőzött, nagy szerencsém volt, azt hittem megállít
2007-08-11
Helyszín: Thuri Vár és környéke
I. KÁRPÁT-MEDENCEI MOTOROS TALÁLKOZÓ
2007. augusztus 11.
V Á R P A L O T A
11.00 óra Gyülekező a Várkertben
12.00 óra Új Nap koncert
14.00 óra Street-fighter show a Főtéren
15.00 óra Rock City koncert
16.00 óra Motoros felvonulás a belvárosban
18.00 óra Hátsó Gondolat koncert
21.00 óra Kárpátia koncert a Várudvarban (belépődíjas)
A Várkertben étellel-itallal sörsátor, a Várudvarban vendéglő üzemel
A MOTOROS TALÁLKOZÓRA A BELÉPÉS
INGYENES!
remélem találkozunk!
régen új gpr-em volt és 4000km után beállt a blokkja. új Rs-ekkel vmi rossz tapasztalat ?
én meg most jöttem haza (motoroztam) basszus, megyek kb. 80-al, aztán egyszer csak mögém kerül egy rendőr autó (nem nagyon figyeltem a visszapillantókat) egy kicsit jött mögöttem aztán megelőzött, nagy szerencsém volt, azt hittem megállít