Eladó egy Sachs RS 80 ccm-es motor! Tábori tuningos henger (most lett felújítva), 21 Bing karburátor, vízhűtés, elől dupla tárcsa, hátul dob fék. Színe citromsárga-fekete! Rendszeresen karbantartva kisebb esztétikai hibák adódnak rajta de nem vészes motorikusan tökéletes! Irányár 180.000Ft (alkuképes)! Érd: fahee@freemail.hu vagy 30/ 422-28-45
Köszönöm szépen a tanácsokat, megpróbálkozom vele. Amúgy valószínűleg akkor ez lehet a problémája.
Esetleg nincsen valakinek kész adatok róla, hogy mekkor átmérők vannak rajta, meg hasonlók.
Nagyon megköszönném a segítséget.
Drágaságom gyere légyszi, mert ha nem, akkor én sem megyek! Mondjuk bátyámat így is nehéz lesz meggyőzni, hogy felvigyen, de meggyőzöm, ha jössz! Lécci, lécci, lécci!
nem nagy előre a 13. haver mxén is 13/53as áttét volt és pont jó volt. alu henger többet ér mivel nicasilos csak ha az összeakad akkor szinte kuka, a vast meg lehet fúrni abba az esetbe
így 80at! de elől 12 es van hátul 62 !az rxnek meg elől 11 hátul 53 aránylag majdnem ugyan az,de van eltérés!és sztem az az egy fog pont elég,és még jó is lenne nem lenne lusta sem meg menne végbe is!
a váltónak mi baja lenne tőle? simán bírja, de az is kopódolog szal az is elkopik egyszer...! az a lényeg hogy ha a főtengőbe van vagy 10ezer km akkor felrakásnál feltétlen felkell újítani a főtengely mert utána szétveri a már használt főtengelyt . ez a lényeg.
de ez:http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Szerintem ez nagyon jó! Ha igaz,hogy megy 130-al.....
Eladó egy Sachs RS 80 ccm-es motor! Tábori tuningos henger (most lett felújítva), 21 Bing karburátor, vízhűtés, elől dupla tárcsa, hátul dob fék. Színe citromsárga-fekete! Rendszeresen karbantartva kisebb esztétikai hibák adódnak rajta de nem vészes motorikusan tökéletes! Irányár 180.000Ft (alkuképes)! Érd: fahee@freemail.hu vagy 30/ 422-28-45
Köszönöm szépen a tanácsokat, megpróbálkozom vele. Amúgy valószínűleg akkor ez lehet a problémája.
Esetleg nincsen valakinek kész adatok róla, hogy mekkor átmérők vannak rajta, meg hasonlók.
Nagyon megköszönném a segítséget.
Üdv Radioflayer