Hello! az enyém épp most ment szét...azt mondta a szerelő vegyek bontóból 1 másik blokkkot olcsóbban kijövök belőle mintha megcsinálná.... ... amúgy én tavaly vettem a gépet...eddig motorikusan csak a gyújtás baxódott el.. az volt 20 meg most ez...mondjuk ráférne 1 új dugó is... Üdv...
hi!akinek 50es motorja tuningolva van 80-90ccm re +főtengely csere stb!ezek jól bírják?ez a fogaskerekekre értem a váltónál stb!ha vki tud vmit akkor az légyszi írjon!kösz
Sziasztok! Nektek kattog első teló ha nyomogatjátok?
Benzint ti h figyelitek h mennyi van még? Van a tankban egy kis kiálló vasizé, az a szintjelző akar lenni?
Válaszotokat köszönöm! És ne röhögjetek nagyon rajtam!
hát igazából egy dob önmagában semmit nem nyújt...max a hangja változik meg a rezó a lényeg...a titán annyival nyújt többet hogy titán olyan mintha antilopbőrből lenne a székeden a huzat...
De viszont hibátlan állapotba 200ezer ft (fix)! Azaz, új gumik, az esztétikai hibák kijavitása, hátul ledes fehéritett lámpa, fehér irányjelzők, egyszóval szép és hibátlan lesz! Amugy a motorjába újitás óta 500km van!
Eladó egy Sachs RS 80 ccm-es motor! Tábori tuningos henger (most lett felújítva), 21 Bing karburátor, vízhűtés, elől dupla tárcsa, hátul dob fék. Színe citromsárga-fekete! Rendszeresen karbantartva kisebb esztétikai hibák adódnak rajta de nem vészes! Irányár 180.000Ft (alku képes)! Érd: fahee@freemail.hu vagy 30/ 422-28-45
Benzint ti h figyelitek h mennyi van még? Van a tankban egy kis kiálló vasizé, az a szintjelző akar lenni?
Válaszotokat köszönöm! És ne röhögjetek nagyon rajtam!
nekem van egy eladóm, nézdd meg a képesmotor.hun!
tel számom: 0670 932 3928
Eladó egy Sachs RS 80 ccm-es motor! Tábori tuningos henger (most lett felújítva), 21 Bing karburátor, vízhűtés, elől dupla tárcsa, hátul dob fék. Színe citromsárga-fekete! Rendszeresen karbantartva kisebb esztétikai hibák adódnak rajta de nem vészes! Irányár 180.000Ft (alku képes)! Érd: fahee@freemail.hu vagy 30/ 422-28-45