Hello
Pedig a hír igaz .a régi"ezeréves" Futurámban eredeti Carello üveglámpa van 12v 60/55 h4-es
izzóval az RS ,de a Red ,vagy Classik is 1db 5w +1db 15w Taiwani gagyi fényszóróval.
Sajna ez a piacgazdaság(minél több profit) Hát ez van. Csak kár ,hogy nem lehet velük látni semmit.
az tök jó. mert én úgy nagyon nem szeretnék rákölteni, mert nem lesz sokáig meg már, mert nagyobbat akarok, csak hangján szeretnék kicsit változtatni, lehetne egy fokkal mélyebb is vagy vmilyen jó :)
Nem, nekem nincs robogóm, egy rs50-em van, és az is eladó..
jah, most jut eszembe hogy már beszéltünk msn-en motozsolt
akkor majd ha máég aktuális lesz szóljál
Nem lett raegetve,mert amiota betekertem azota nem volt felszerelve motorra... a tengerentulrol hozztam haza..
Ha valakit erdekel a rendszer hivjon nyugodtan:
(30) 612-8980
Helló mindenki!Rég jártam erre. Mi a helyzet mostanába?
Az én motorom is eladó, ott vannak képek az infómba, meg fennt van a www.hasznaltauto.hu-n. is.
ÜDv.
sziasztok én le szeretném a mocim festeni . egy kérdésem lenne. Hogy ha lecsiszoltam az idomról teljesen minden festéket akkor arra már mehet is a festék vagy vmi kell rá előtte?
Pedig a hír igaz .a régi"ezeréves" Futurámban eredeti Carello üveglámpa van 12v 60/55 h4-es
izzóval az RS ,de a Red ,vagy Classik is 1db 5w +1db 15w Taiwani gagyi fényszóróval.
Sajna ez a piacgazdaság(minél több profit) Hát ez van. Csak kár ,hogy nem lehet velük látni semmit.