nincs itt esetleg olyan aki a nagyvas.hu vagy a biker-world.hu ról akar valamit rendelni? csak azért mert ha van akkor megfelezhtnénk a postaköltésget mert amit rendelni akarok az olcsóbb mint a kiszállitása :) ha lehet borsod vagy szabolcs megyéből várok jelentkezőket
Nagyon szívesen! Máskor is! De ez egyébként tök idegesítő, h bármit megrajzolok, de egy vacak kereket nem tok megrajzolni! De mire a következőt rajzolom meg be fogom gyakorolni. valahogy.
ÁÁÁÁÁÁÁ, képzeljétek, apuék már nem tiltakoznak kézzel-lábbl a nagyobb motor ellen, meg hogy letegyem a jogsit. Már csak kézzel. DEe haladok! Jövőhéten beiratkozok! és utána eladom a mocim.
Na én meg az olyanoktól mint a vérRS, aki nem bír normálisan válaszolni inkább löki a dumát feleslegesen.
Bahama megkérdezte egyből azt ami érdekli őt.
Nem szeretném megadni az adataimat, mert nem ismerek senkit, és nem ismerkedés céljából írtam ide.
Majd ha lesz 1 ilyen motorom, akkor meg fogom adni, de addig nem vagyok kiváncsi a vérRS féle hozzászólásokra.
Sikerült infót találnom róla.
Egyébként azért írtam, mert személyes véleményt szerettem volna hallani, és nem egy érettségizetlen nagyképű puffogásást, aki látatlanba bárkit lehurrog, mert ő X éve motorozik...
Nem mindegy hogy hányadik hosszászólásom?
Miért kell egyből lehurrogni az embert? Mi van ha mondjuk nem is engem érdekel, vagy ha éppen közöm sincs a motorohoz, csak tetszik, érdekel.
Azért kérdeztem, mert olvastom elég sok félét, és nem tudtam eldönteni hogy mi lehet a reális.
na az ilyenektől tudok a falnak menni! első kérdése a motorról mennyit megy akkor ne 50-est vegyél bahama hanem 25-öst és azt tuningolni se kell! atya isten
előre is kösz!
itt is vannak cuccok de ez külföldi
ÁÁÁÁÁÁÁ, képzeljétek, apuék már nem tiltakoznak kézzel-lábbl a nagyobb motor ellen, meg hogy letegyem a jogsit. Már csak kézzel. DEe haladok! Jövőhéten beiratkozok! és utána eladom a mocim.
Bahama megkérdezte egyből azt ami érdekli őt.
Majd ha lesz 1 ilyen motorom, akkor meg fogom adni, de addig nem vagyok kiváncsi a vérRS féle hozzászólásokra.
Egyébként azért írtam, mert személyes véleményt szerettem volna hallani, és nem egy érettségizetlen nagyképű puffogásást, aki látatlanba bárkit lehurrog, mert ő X éve motorozik...
Miért kell egyből lehurrogni az embert? Mi van ha mondjuk nem is engem érdekel, vagy ha éppen közöm sincs a motorohoz, csak tetszik, érdekel.
Azért kérdeztem, mert olvastom elég sok félét, és nem tudtam eldönteni hogy mi lehet a reális.