Sugamos az én motorom eladó ha gondolod kiegyezhetünk és ez FULL gyári(mármint az enyém) és a kilóméter állás is igaz! még soha nem volt hozzányulva se és semmi próbléma nem is volt vele! ha érdekel Írj
hát szerintem ne vedd meg mert amibe 70,80-as henger van, azt már megette a fene.meg már lassan 10 éves.annyi idő alatt kaphatott is bőven.bár te döntöd el én így vagyok vele.
sziasztok!
Hetek óta hajt engem az aprilia motor láz, először egy 50cc aprilia rs re gondoltam.
több embert is megkerdeztem es sokan ajánlották ezt a márkát.
a következő lenne a kérdésem, mi a véleményetek erről a motorrol? vissza olvastam 3 oldalt
, de ott 1 eléggé negativ hosszászólás jött, kivancsi lennék több ember véleményére is.
persze igy képről meg szövegről ami lehet kamu is, nehéz eldönteni, de hátha jártas valaki ebben
előre is köszi a helpet
Sziasztok!
szeretnék venni egy APRILIA rs 50. Van egy SIMSONOM B51 ha beszámolnák az nagyon jó lenne!
A simo nagyon renbe van!
Az e-mail címem kaszas.jozsef@freemail.hu!
Ha valaki tud segíteni kérem írjon!
Vagy hívjon: 06205422004 számon!
Bármikor!
Nagyon sűrgős lenne
Nekem van egy LeoVinci Hand Made hasznalt csovem dobbal egyutt ha erdekel.
Szekesfeharvaron meg tudod nezzni vagy kuldok kepet rola.
Udv.
Gabor
(22) 312-737
tehát erről a mociról lenne szó.
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Hetek óta hajt engem az aprilia motor láz, először egy 50cc aprilia rs re gondoltam.
több embert is megkerdeztem es sokan ajánlották ezt a márkát.
a következő lenne a kérdésem, mi a véleményetek erről a motorrol? vissza olvastam 3 oldalt
, de ott 1 eléggé negativ hosszászólás jött, kivancsi lennék több ember véleményére is.
persze igy képről meg szövegről ami lehet kamu is, nehéz eldönteni, de hátha jártas valaki ebben
előre is köszi a helpet
Az ára mennyi?
Mocit nem számolsz bele?
szeretnék venni egy APRILIA rs 50. Van egy SIMSONOM B51 ha beszámolnák az nagyon jó lenne!
A simo nagyon renbe van!
Az e-mail címem kaszas.jozsef@freemail.hu!
Ha valaki tud segíteni kérem írjon!
Vagy hívjon: 06205422004 számon!
Bármikor!
Nagyon sűrgős lenne
Holnap felrakok 1-2 kepet a kipurol.
Udv.
Nekem van egy LeoVinci Hand Made hasznalt csovem dobbal egyutt ha erdekel.
Szekesfeharvaron meg tudod nezzni vagy kuldok kepet rola.
Udv.
Gabor
(22) 312-737