Hali!Nem tudjátok véletlenül, hogy egy vastagabb szívócsonk alapból dob-e valamit egy RS 50-en? amúgy minden gyári, csak a kipuff nem eredeti rajt. Ja, meg nem tudjátok, hogy mekkora a főfúvóka ami kell bele? mert nekem 65-ös van és nincs alapjáratom, bár ez szerintem nem attól van, de akkor mitől? előre is kössz a válaszokat!
csácsumi!
Akit érdekel a motorm hogy hibája van e? hát én még nem jöttem rá de szerintem nincs 11000Km van benne és full gyári a blokkés a henger megse volt bontva gyári gumik vannak rajta és azok egyáltalán nincsennek elkopva 270-ért már sokan kérdezték vol tmár aki megis nézte és vannak rá igen komoly vevők is szóval 270-ért bárki vihetni semmi tun ing nincs rajta!
Hello mindenkinek! Azt szeretném megtudni hogy motor bontó van e magyarországon? Vagy csak autó bontóvan ? Nekem váltókar kellene amúgy a gépre mert már eléggé szétkopott és nagy a holtjátéka..... hello
én motoromat is lerajzolod? képeket tudok adni msnen vagy mail :D
Rossi forever!
Akit érdekel a motorm hogy hibája van e? hát én még nem jöttem rá de szerintem nincs 11000Km van benne és full gyári a blokkés a henger megse volt bontva gyári gumik vannak rajta és azok egyáltalán nincsennek elkopva 270-ért már sokan kérdezték vol tmár aki megis nézte és vannak rá igen komoly vevők is szóval 270-ért bárki vihetni semmi tun ing nincs rajta!
van MSN-em is.