Én is néztem azt a dobot, de az hangtompitó akar lenni? gyárilag nem elég halk? Mongyuk faxán néz ki sztem is. Lenne még kérdésem, aki tudja az megmondhatná nekem mien lánc áttétele van a mociján. Nekem : 11/47 . Kössz
Néztem TOP Racing dobot, az italmondo.hu, oda azt írták,hogy csak TOP rendszere lehet csak rárakni, ez azt jelenti,hogy gyári rendszerre nem lehet rárakni!?
Nekem is a kis bütyöknál szakadt el. Engem az zavar hogy most vettem meg az rs-t és már ilyen kis hibái kijönnekés a sok kis hiba nem olyan olcsó.Na de majd rendbe teszem a gépet telesen
és aztán mehet a motorozás.
nem jó bele akármien bowden mert eloszlik egy bizonyos helyen szal 2 részből áll a gázbowden, hát egyszer elszakad mindenkinek de általába a végén a kis bütyöknél szokott.
Köszi az infot. Én is úgy hallottam hogy 2-3 ezer körül van.Nekem mondtak olyat is hogy mért nem veszek bele jawa hátsófék bovdent Szerinte az ugyan olyan jó bele. Nem tom lehet h igaza van.Jah és milyen időközönként szakad el a gázbovden? ( hát lehet hogy ez egy hülye kérdés volt) előre is köszi
hy mindenkinek. Vettem egy rs-t múlthéten. nagyon jó kis gépnek találom sajna elszakadt a gázbovdenem(mondjuk ennyi baja legyen csak) Mennyilehet kb egy gázbovden úgy megközelítőleg? előre is kössz hy
az áttétet a lajosmizsei derbi kerekedésből rendeltem
Ha rámegy a gyárira lehet,hogy veszek egyet!
és aztán mehet a motorozás.