Aha nem forog nem tudom kiprobálni gyárival mer nincs szivacs a gyárihoz..
A karbi oldlán lévő állító csavart már minden hová állítottam és nem megy se többet se kevesebbet.A fuvokát meg nemtom cserélni mert nincs máss méretm hozzá...
Letsgo
Bele van ütve a hengerbe a száma mellé,hogy 50es!!!És nem gyári ez már tuningolt...
Ez lesz az RS-el is ha a karbi nem segít.... Jön egy 70 POLINI henger meg ha jó a karbi akkor egy 20-as sport karbi
Letsgo
7nél nem forog többet megvan akkó a hiba, rosszul van belőve a karbi a direktszürőhöz. Mondom én, ha teszel rá egy direktszüröt akkó a karbin utánna kell állítani, mert igy a régi szürőhöz van állítva és kevés benzint kap a sok levegőhöz. Vagy nagyobb füvóka kell, vagy csak bekell álítani a karbit.
Az szép és jó is amugy még soha nem hagyot ott sehol pedig beltettem 2 hónap alat majdne 3-eret..
Pöcre röffen 1000es alapjárat müxik minden csak nem megy!!! Van egy szép simsonom!!
És ennek nem örülök!!!
Letsgo
Helló!!!
Nem forog le 7000-nél többet!!!
Vasárnap kiderül hoznak egy 20-as sport karbit és remélem elindul a drágaságom...
Ha nem akkor piac... ugyanis 260-e nél tartok és még nem megy de halál fa..át kicseréltem már rajta!!!
A karbin 2 csavar van egyik az alapjárat a másik levegő benzin aszem...
Letsgo