Teljesen mind1! Olyan sisakod van, amilyet vettél, vagy amilyenre futotta! Jelenleg nekem sincs zsém AGV-re! De a keeway sisak nem párásodik reggel, hidegben?
Lehet Z3, hogy pont a ruhán múlt! Mind1! Balko, vedd meg a legolcsóbb sisakot! De szerintem akkor is jobban véd egy AGV vagy egy HJC, mint egy 15e forintos kóreai Keeway sisak! Nem azt mondom, hogy a drágább megvéd mindentől!!! De biztos, hogy jobb! És mért nézne ki hülyén egy AGV sisak egy RS-en? Mondd már meg, ki röhögne ki!!!
emberek! én nem azt mondtam, hogy ha ötvenessel esel, nagyobb vagy kisebb bajod lesz, mint más gépen! Csak azt, hogy nem éri meg ilyenen spórolni, mint sisak! Természetes, hogy én sem a 200e Ft-os bőrszerkót vettem meg! De nem is a legolcsóbb sisakot!
rsmaszi: ha 2005ös a blokk akkor az nagyon nem tud gyárilag menni 110et. ényém is 2005ös évjáratu és 100nál majd nem be ragadt a dugatyu mer a festet fordulat számnál tovább huztam ugy 13.5 -14ezerig. és ha tényleg megy 110et ajánlom ne menj anyit vele mer a fötengely nincs anyira tul méretezve amenyire hiszed. szal aszt mondom hogy kiméld szegénykét. amugy karbi csere haza vágja a hengered, de tényleg de döntésed.
Haverom rövidgatyában, atlétában, bukósisakban borult a Malagutijával, és az oldalán nemnagyon maradt bőr+ a bukó áll részénél keményen megsérült a műanyag... Ha nyitott bukója van (amilyet eredetileg szeretett volna), egy foga sem marad...
Jó, sok mindentől függ egy baleset eredménye, de tegyünk meg mindent, amit csak lehet....
Szerintem nem azt kell nézni, h a "többiek" mit mondanak... Nem ők motoroznak, hanem te... És ha 100-al borulsz, mindegy, h gixxeren v RS50-esen ülsz... Jó, a gixxer nehezebb....
Nekem amikor még a jogom volt ahoz volt 1 keeway bukóm nem a biztonság ne továbbja elütötem a 1 nyulat és semmi bajom nem lett nem kongott a fejem se 1 hétig . de nekem mind1 vedd meg az agv akk.
Szerintem se az olcsót kell venni! Igaz, hogy 50-es a gép! De ha száznál kiugrik eléd egy őz....! Vagy bárni történhet! És ha megveszeg az 50e-res sisakot, az jó lesz nagymotorra is! Amúgy az olcsó bepárásodik, nem szellőzik, nehéz, stb.! Szerintem a biztonság fontosabb!
ezt elég hülyén gondolod...1helyben elesel,fejed odabaszódik az aszfalthoz,mondjuk 1 patkára akkor pont baszhatod a 15ezres sisakot na meg 1 hétig kong a fejed és gecire fáj...
Jó, sok mindentől függ egy baleset eredménye, de tegyünk meg mindent, amit csak lehet....