bár nehéz dolog lenne minden 50ccs emberkének el jutatni a hirt. még mi se vagyunk biztosak benne. igy szerinted a kis falusi nagyi a rigával tudna róla nagy munka lenne mer sokk itt a tudatlan ember
Hali!!!
Nem akarlak meghazutolni meg lehet nem jól tudom de nekem rendőr mondta,hogy nincs hír ennek a bevezetéséről hogy kapanak az 50-esek rendszámot... Azt monda akkor már erröl tudniuk kellene!!!
De ha leszis nem lesz müszaki!!!
Letsgo
srácok egy 2005ös rs50röl le lehet szedni a rendszámtartót hegesztés nélkül??? ugy kéne meg oldani hogy hátsó lámpa meg index rajta maradjon is ne is lógjon, de rendszám tartónak tünie kell
Ha valaki meg tudná nekem mondani,h az RS50-ben mekkora főfúvóka van, és milyen vastag a légszűrőszivacs, hálás lennék, ha megosztaná velem... Új szimeringek vannak az rs-emben, új dugó, 65-ös főfúvóka, én nincs sehogy alapjárat
Ja haverom Rx-én 9-ezertől indult meg és a fordszám mérő 9ezer ig volt skálázva, ugy h ugy keltt menni vele h akasztotta folyton a mutatót, ő is visszatette a gyárit és igy sokkal faszább. ja és neki is csak a 70es henger meg a nagyobb karbi szüntette volna meg ezt a problámát , ugy h ez a kipuff csak 70es hengerhez való, és ugy adták el neki h ez jó 50esre
Nem akarlak meghazutolni meg lehet nem jól tudom de nekem rendőr mondta,hogy nincs hír ennek a bevezetéséről hogy kapanak az 50-esek rendszámot... Azt monda akkor már erröl tudniuk kellene!!!
De ha leszis nem lesz müszaki!!!
Letsgo
Meg jövünk még páran köztük lehet 2 rs is
Ne hagyjátok magatokat.
Szia! szép álmokat!