Szerintem keresd meg a nagykereskedéseket, hogy mit tudnak behozni. Ilyen képek alapján kapsz olyan hengert, hogy fene tudja honnan van! Ismerőstől rendeltem a web áruháza képe alapján főtengelyt, de amit hozott a nagykerből még csak nem is hasonlított a képre. Mert a pénzt elkérik a weblap kezeléséért, csak elfelejtik frissíteni.
Sziasztok.
Vásároltam PetyaRS50-től alkatrészt, és tényleg nagyon jó állapotú minden ahogy írta is lejjebb. Csak ajánlani tudom mindenkinek, gyors, megbízható, pontos, és nagyon jók a cuccok.
Nem utolsó sorban elég olcsón is adja őket
Ez a tengely gondolom a gyári 50-es hengerhez, és a gyári főtengelyhez képest van kisúlyozva. Ha én felteszek egy 80ccm körüli hengert 50.5-ös dugóval és egy telisonkás főtengelyt, akkor megváltozik minden súlyeloszlàs ezért gondolom hogy a balansz tengely nem sokat számit hogy bennt van-e vagy nincs.
Sziasztok! Most fogom széthuzni a blokkot főtengely csere miatt és arra gondoltam ha már szét van szedve, milenne ha kidobnám belőle a balansztengelyt elvégre ha begondolok visszafogja a motort hogy még azt is forgatnija kell a főtengelynek. Gondolom tuningnál ki szokták szedni csak kérdés hogy mennyivel lesz nagyobb a rezonancia?
a dugattyu az ujszerü szinte semmit nem ment még a honolás látcik rajta hengerfejjel egyutt van van bontott rozsaszin is ami többet ment 25ill 30eft ha utalsz postaingyen van
Szia a rózsaszín top hengeről érdeklődnék milyen állapotú hanyas dugóval? Furva volt e már hengerfeje megvan e? És jelengi állapotról kép kellene hengerfalról dugóról!
Sziasztok.98-as Rs 50 bontodik minden eladó komplett motor nagyon jó álapotú alkatreszekkel kepeket tudok kuldeni olcsón vigyétek mindet.:) lejebb találtok képet a mociról a henger elkelt mar rola.bármi érdekel írj kadar45@freemail.hu
Üdv. Szeretnék segítséget kérni. A téma adott, Dellorto PHBG 21 Karburátor.A kérdés a következő:
-Mekkorának kell lennie az úszószintnek, illetve mekkora főfúvókát ajánlatok bele.A henger frissen fúrva, új dugószett, 50.00 mm.
AM6, DR 70ccm vashenger.
Leo vince v6-ot használ vagy használt valaki? Vélemény róla?
Vásároltam PetyaRS50-től alkatrészt, és tényleg nagyon jó állapotú minden ahogy írta is lejjebb. Csak ajánlani tudom mindenkinek, gyors, megbízható, pontos, és nagyon jók a cuccok.
Nem utolsó sorban elég olcsón is adja őket
szerintetek ez a kipufogó jó gömbölyű rs-re:
http://aprod.hu/hirdetes/april...
-Mekkorának kell lennie az úszószintnek, illetve mekkora főfúvókát ajánlatok bele.A henger frissen fúrva, új dugószett, 50.00 mm.
AM6, DR 70ccm vashenger.