Sziasztok!
Van egy pár eladó alkatrészem 2003 Aprilia rs-hez .
Gázbowden 2000 Ft
Szivató bowden 2000 Ft
Index kapcsoló 2500 Ft
Hő gomba 1000 Ft
Termosztát 1000 Ft
Első kerék 15000 Ft
Hátsó kerék 15000 Ft
Lábtartók 2000 Ft/db
Olajtartály 3500 Ft
Önindító relé 1500 Ft
Hátsó féknyereg 4000 Ft
Fékcsövek 1500 Ft/db
Első teleszkópok 8000 Ft
Feszültség szabályzó 4000 Ft
Gyújtás kapcsol tanksapka ülészár 4500 Ft
Index relé 1000 Ft
Kábelkorbács 3000 Ft
Gyújtás trafó 5000 Ft
Ha valakit érdekel valami akkor dekroland@gmail.com lehet kérdezni .
Azt nem tudom hogy épp mekkora hangja van a tiednek.
Szűkítés még nem biztos hogy halkít is. És megváltozik az átmérő is.
Lehet még a teljesítményt is befolyásolja.
Ideiglenes próbával kiderül.
Nekem csak az összekötőgumi repedt meg és már el is ment az erő a gépből.
Bár akkor épp nőtt a távozási nyílás nem pedig szűkült.
Haveromnak nagymotor dob van rajta és az szűkítve halkabb.
Egy próbát megér.
Üdv.
Mutatok képet.
Kb így néz ki belülről. De a lyukacsos cső körül sűrű gyapot van passzosan.
Max úgy segíthetsz ha gyapotot cserélsz.
Épp nekem is ez a célom. De ha találok egy jó hangtompítót inkább veszek egyet.
Ezt előző gazdi összegányolta picit.
Nem épp mutatós a mocin.
Esetleg valakinek ötlet hogy megfizethető áron milyet érdemes venni?
Lényeg hogy ne a három csavaros legyen mert azzal van tele minden üzlet. De nekem cső csatlakozós kellene.
Sziasztok.RS 50-nek kellene a kipufogó dobról valami robbantott ábra,de sehol nem találok.Tud valaki segíteni?Tulajdonképpen az érdekelne,hogy mi van benne.Elég hangos a gép és kicsit halkítani szeretném.
Én nem hiszem, hogy motort veszek, kocsira megvan a jogsim és abban gondolkozom, vaaagy leteszem a nagyobb motorra a jogsit (nem tudom a kat. nevét) és veszek egy Kawasaki Ninja 300-at. :D
Meghálálja ha jó olajat teszel meg sürüben cseréled az előirtnál a váltóba. Amúgy nagyobbraváltás miatt meg el szezon végén cbr 125lessz belőle és 380ba számolják be a szalonba egy tultárolt ciberébe. Jó motorozást húzzad neki azt góó
Akkor úgy mondom, hogy nem mikrométeres pontossággal, de akkor úgy mondom, hogy kb 14 ezret forog, mert ahol állt a mutató kb(!) ott lenne a 14 ezer, és amikor eddig elforgattam, akkor még rajta volt a gyári műszerfal a gépen. Remélem minden kérdésedre megfelelő választ adtam
Egy idő után eloxidálodik a fogaskeréknél levő rugó az önindítóban ill. a tengely vége megszorul. Első körben fújd be valamivel (pl WD40). Persze ha nem forog az önindító mikor indítasz akkor lehet akksi ill. a kefék elkopása miatt is.
Nekem picit csörög a gyűrű kagas fordulaton, és valami sír is egy kicsit, valszeg kuplung:S Hihetetlen, hogy 14ig jol huz, nekem 9500utan teljesen megall:S Állat lehet a geped!
5 sebességes az én rs-em, és a végét még nem nagyon néztem, nem volt szívem tartósan 14-en tartani a gépet :D Elforog 14-ig és bírná is, de sok pénzem van a gépben és nem szívesen nyelezem neki, 80-90-es utazóval szoktam járkálni, egyébként meg már 62ezer km van a gépben... ebből 30ezer felett már 75-ös hengerrel ment, szóval bírja ez :D
gyárit mindenből motorolaj meg váltóolaj AGIP márka vagy Motul.Lécci ne add olcsón nyár végén eladó lessz a mienk is ugyanilyenünk van 2008as magyarországi van szervizkönyv is 80as henger 21es delorto karbi meg malossi végdob és 380alatt nem akarnám adni szóval ne add occón
Sziasztok!
Aprilia RS 50 97'-nél merre keressem a hibát, ha nem teker az önindító. A töltése sem stimmel, de feltöltött akksival sem indul. Betolásra viszont megy.
Az, hogy mikortól húz, függ a hengertől és a karbitól is :D az enyém 6-ig nyomatékos, utána kicsit megtorpan, majd 7-nél elkezd húzni, 10-nél pedig még ráránt egyet amit tart 14ezerig, giannelli rendszer és 75-ös dr henger van az enyémen
Van egy pár eladó alkatrészem 2003 Aprilia rs-hez .
Gázbowden 2000 Ft
Szivató bowden 2000 Ft
Index kapcsoló 2500 Ft
Hő gomba 1000 Ft
Termosztát 1000 Ft
Első kerék 15000 Ft
Hátsó kerék 15000 Ft
Lábtartók 2000 Ft/db
Olajtartály 3500 Ft
Önindító relé 1500 Ft
Hátsó féknyereg 4000 Ft
Fékcsövek 1500 Ft/db
Első teleszkópok 8000 Ft
Feszültség szabályzó 4000 Ft
Gyújtás kapcsol tanksapka ülészár 4500 Ft
Index relé 1000 Ft
Kábelkorbács 3000 Ft
Gyújtás trafó 5000 Ft
Ha valakit érdekel valami akkor dekroland@gmail.com lehet kérdezni .