Sziasztok van egy olyan problémám teljes felújjítás után h a motor csak 3 ezres fordulatnál akar beindúlni :/ Fúrott vashengert kapott és egy erősített főtengelyt aminek szerintem 1 mm-el hosszabb a lökete és beleér a dugó a hengerfejbe. Tettünk 1 mm-es kringelit papírt hengertalp tömítésnek most jó de ez az indulás :/// Big help please :)
A malossi gyujtás Ducati energie gyujtáshoz való.Nem kell semmit alakitani be kell kötni szin szerint mint a gyári elektronikát és mehet.Elég komolyat lép vele a gép.
Ezzel a kiegészítőkel mit tud a kis tzr?
Illetve a gyújtást rá lehet átalakítás nélkül tenni gyári am6 ra?
És ez a gyújtás menyivel jobb mint a gyári ?
Eladó egy keveset futott új állapotú TOP Racing hengers szett 2007.-es Yamaha TZR 50.-röl Még a motoron van akár a komplett blokk is eladó.Inditható állapotban 65 000ft.A komplett Top Racing henger szett 25 000FT.Malossi verseny gyujtás elektronika+trafó 22 000ft.Arrow kipuffogó rendszer 25 000ftPostai úton is.Tel 06 70 459-6036
Jó estét fórumozok.
Újabb projektbe kezdtem.
RS 50
2004 es
12 es dellorto karbi
14-47 lánckerekek
Technigas kipufogó rendszer.
A kérdésem az lenne hogy szerintetek.
1.Vegyek rá nagyobb karbit?(pl 17,5)
2.Jó ez az áttét?
Minél jobb utazó sebességet szeretnék elérni vele a későbbiekben kapni fog egy 70,80cc hengert is.
Szóval azért gondolom a 17,5 dellortora mivel úgy halottam hogy azzal is csak max 3-3,5 l eszik .
A segítségeteket előre is köszönöm.
Am6 blokkra első fogaskerék takaró lemezed esetleg van? És mennyiért?
Előre is köszi!