katanas.
Látom a szettet és kérdésem lenne hogy én az 50cc-be vettem a vertex dugaggyút 18k-ért.
Viszont most nekem is 80.as szettem van de érik a dugó csere az ilyen 50mm dugó mennyibe fáj vertex,wössner stb..?
Eladó a képen látható kiválló állapotú am6 ra való 5 felömlős Top 80-as hengerem. A henger frissen furva, 0 km-es.Új 51 mm es meteror dugattyúval. A hengernek semmilyen hibája sincs. Nem összekeverendő a mostanában kapható 70 es kínai hengerekkel, aminek a vezérlésén van mit alakítani hogy használható legyen és a dugattyúja a nagymama aluminiumkanaliból készült :)
Hivj bátran! :) 06209564824 nagy1122@freemail.hu
sziasztok..keresek..rs 50 99-03 közötti tipushoz bal indexet és bal oldali lábtartó konzolt-lábtartót...és váltókart! árat kérnék privátban! gabor8181@freemail.hu üdv 30 605 6883
Sziaztok Bontódik 1 Rs-50 1998-as évjáratú tavaly felújított motor egyenlőre egyben van de kérésre bármit bontok ha érdekel valami képet küldök az alkatrészről nagyából mindne tavaly lett nyár végén kicserélve: új henger,kulpung szett,karbi,szívócsonk,csapágyak,szimeringe,hajtókar 2000 km van bennük. A váltóba van kb 10 km, önindító új. egyszóval szinte az egész a motor teljes egészében mindene megvan bontásra került képek és számláim is vannak erről :) akit érdekel valami írjon :)
Üdv Mindenkinek!
2004-es Aprilia rs 50 összes alkatrésze eladó, számlaadással és egy hét garanciával. Egy két dolgot már elvittek, de a java még megvan.
Érdeklődni emailben lehet.
honda4022@gmail.com
Hát már mindegy, csak simán kiszedtem belőle, így most pont jó, csak annyi, hogy mikor beindítom, akkor hagyom járni 1-2 percet, hogy azért melegedjen be valamennyire, mert hát termosztát nélkül nehezebben melegszik be :D
Akkor elmondom neked, hogy amikor megvettem, be volt rohadva termosztát... félig nyitott állapotban volt, 6-7ezerig tartotta a 80 fokot, ha meghúztam, kapásból futott fel 100-ra xD
Az enyém felmegy 70-75-ís nyáron melegben, mondjuk kapja is az ívet rendesen, ha dobnék rá nagyobb hengert akkor 150-es leonardonak a hűtőjét feldobnám rá az tuti
Szerintem ez egesz elfogadhato marka!
Látom a szettet és kérdésem lenne hogy én az 50cc-be vettem a vertex dugaggyút 18k-ért.
Viszont most nekem is 80.as szettem van de érik a dugó csere az ilyen 50mm dugó mennyibe fáj vertex,wössner stb..?
Hivj bátran! :) 06209564824 nagy1122@freemail.hu
Mennyibe adod, esetleg csere?
Van eladó rs 50 első felnim nullkilométeres gumival,fékkel együtt,érdekel még?
Keresek rs 50 felniket, kétkarú lengővillás verzióhoz!
Köszi:)
A vázat épp most vitték el. Kérlek írj egy emailt és megírom az árat az idomokra!
honda4022@gmail.com
Üdv
2004-es Aprilia rs 50 összes alkatrésze eladó, számlaadással és egy hét garanciával. Egy két dolgot már elvittek, de a java még megvan.
Érdeklődni emailben lehet.
honda4022@gmail.com