Sziasztok vettem 1 aprilia rs 50 est am 6 os blokkal darabokban volt és rakom össze a kérésem az lenne hogy nem tudom a blokkon hol kell bekötni a km/h spirált és a fordulatszám mérőt valkinek ha van képe megköszönném ha elküldené az email cím bazsika89@freemail.hu
-üzemanyag
-szikra (jókor, jó helyen)
-kompresszió (nyomás a hengerben)
Az akksi nem játszik közre a szikra milyenségében, akksi nélkül is be lehet tolni a motort.
Amit én csinálnék:
Gyertya ki, kipucolom, nézek rajta egy szikrát. Ha semmi, akkor pici benzint öntök a hengerbe éa indítózok. Ha most sincs semmi megpróbálom egy másik gyertyával,,, ha még mindig semmi, akkor lehet tovább menni...
Hello!
Vettem egy új hat A erős akkumulátort az Aprilia rs, 50-es motoromba, de nem tudja elindítani a motort. Nem az akkumulátorral van a baj. Tudnátok segíteni hogy mi a baja?
Szia, szerintem a termosztátod halt meg, én csak simán kiszedtem és utána már nem melegedett, de lehet, hogy í vízpumpa halt meg, és kiegyenlítő tartály nincs rajta
Sziasztok! Segítségeteket kérném van egy minarelli am5 ös blokkom ami eddig hibátlanul ment de most azt csinálja hogy ha felemlegszik akkor a vízcső szétpukkan új hengerfej tömítés van benne ,ja és még annyit hogy kiegyenlítő tartály nincs rajta az baj? Előre is köszönöm segígségeteket.
Köszönöm a gyors segítséget ! Most a karbi tiszta , de 4-5-6. -ban csak szivatóval akar kipörögni . Holnap akkor levegőt beállítom !
Majd írok jelentkezek holnap ! :)
Köszi még egyszer :)
Blokkfelek, dekli, cdi_trafó, fesszabályzó...
érd.: v.adam1992@citromail.hu
06 20 351 2316
az induláshoz ez a 3 dolog kell:
-üzemanyag
-szikra (jókor, jó helyen)
-kompresszió (nyomás a hengerben)
Az akksi nem játszik közre a szikra milyenségében, akksi nélkül is be lehet tolni a motort.
Amit én csinálnék:
Gyertya ki, kipucolom, nézek rajta egy szikrát. Ha semmi, akkor pici benzint öntök a hengerbe éa indítózok. Ha most sincs semmi megpróbálom egy másik gyertyával,,, ha még mindig semmi, akkor lehet tovább menni...
Vettem egy új hat A erős akkumulátort az Aprilia rs, 50-es motoromba, de nem tudja elindítani a motort. Nem az akkumulátorral van a baj. Tudnátok segíteni hogy mi a baja?
Ez jó 2004es rshez?
ebben benne van minden
Majd írok jelentkezek holnap ! :)
Köszi még egyszer :)