Melyik szimering méret való gyújtás oldalra ? Mert már 1 órája ezt bogarászom, de egyszerűen nem találom hogy melyiket kellene vásároljam, ha a gyújtás oldalon elhalálozott a szimering..
17x35x8
24x35x7
Az enyémen ott a nyíllal jelölt fészekben, a keverék mennyiség szab.kúpos csavar van . A szellőztetőjük ezeknek fent van a súberház 2 oldalán lévő lefelé álló csőcsonk.
Mindenképp dús lehet a benzin, mert a gyertya nem őz barna hanem sötétebb. A karburátor oldalán van egy üres furat, mintha ott lenne volna vmi műag dugó.
A membrán ha nem zár le, vagy törött, akkor visszadolgozik a légszűrőbe, szerintem attól nem rángatna. Továbbra is az a tippem, hogy valahol falsol, vagy esetleg dús a középtartomány. Írtad, hogy a tűt végigjátszottad minden rovátkán, a kehelycső is kikophatott, és többet ad középre amit nem bír elégetni rendesen. Persze ezek csak tippek így távolból
Helyedben inkább csinálnék bele valahogy számlapot, vagy eltüntetném valahogy a maradékot 120 felett, mivel a gyári 120-ast szerintem hamar kiakasztaná, utána meg kuka. Hallottam olyat is, hogy kiszedik a számlapot, bescannelik, utána leosztják kettővel a skálát. Magyarul a 25=50, 50=100, 100=200 lesz, próbát megérne , de én nem modtam semmit
Adj egy mail címet ide nem engedi bemásolni a linket valamiért!
120-as órát keresek! Van valakinek eladó?
Melyik szimering méret való gyújtás oldalra ? Mert már 1 órája ezt bogarászom, de egyszerűen nem találom hogy melyiket kellene vásároljam, ha a gyújtás oldalon elhalálozott a szimering..
17x35x8
24x35x7
Van valakinek 120-as órája eladó?