ez bárhogy számolom 1:50
0,2 dl egy literbe, az 2dl 10-be, az meg 1l olaj 50l benzinbe. Tudom, de így a biztos, mindig próbálkozok, de igazából így, v picikét kevesebbel megy a legjobban
milyen olaj és mennyi egy liter benzinhez?
nekem a 80-as hengerhez az olajszivattyún kívül 20ml egy literbe... 1:50-es keverék, így nyugodt szívvel forgatom :)
Alapjárat egyenletes, könnyen indul. Mivel bejáratos (270 km van benne fúrás óta) raktam plusz olajat a benzinbe akkor is ezt csinálta (azóta rátankoltam már) Levegőszűrő kifújva, olajat biztos hogy kap (olajos a légszűrőház belseje plusz a kifufogónál is. Főtengely szimering új (miden szimering cserélve plusz csapágyak is. Falsot nem szív.
Sziasztok! Még mindig a szenvedek a karbi állítással. szokásos 7-8000 környékén rángat (behúzott kuplung esetén egyből felpörög), minél nagyobb a terhelés annál jobban. Tehát 1-2-esben nem nagyon érezni de feljebb már igen. Kipucoltam a még egyszer karbit. Kipróbáltam mindegyik subertű állást, ha elvettem az anyagot (subertűt lejjebb állítva) akkor hidegen nehezen indult, és még gyengébb volt. Megnéztem a membránt nem sérült sehol.
de azért válaszoltam azt amit mert nekem valahogy megsem fordult még iylena fejemben h mennyi lehet egy kismotor cégsebessége....h jól megpörgessem..gondolom hajtani akartad:) csak óvatosana száguldozással..
Kitalálták az olaszok ezt a blokkot rendesen, nem hiába használja minden gyártó (Honda, Yamaha, Husqvarna, stb) az 50-es motorjaiba. Bírja a forgatást, persze oda kell rá figyelni
Egyébként nem hajtom egész tavaly nyáron nem mentem vele 150km-t, de azért tolni nem fogom ha már motorozni akarok, csak azért hogy kíméljem ! Az ilyen típusú motorokat nem azért találták ki hogy lehessen pörgetni ? Nem csuma gázon küldöm több 10km-n keresztül !
0,2 dl egy literbe, az 2dl 10-be, az meg 1l olaj 50l benzinbe. Tudom, de így a biztos, mindig próbálkozok, de igazából így, v picikét kevesebbel megy a legjobban
nekem a 80-as hengerhez az olajszivattyún kívül 20ml egy literbe... 1:50-es keverék, így nyugodt szívvel forgatom :)
és csak a 4-t egybe adom!
http://citybike.hu/spd/AP81249...
egy búra meg 4000 Ft -.-"
http://italmondo.hu/shop/24-la...