a 65-ös kicsi lesz bele, nehogy elszegényítsd a keveréket, mert azt nem fogja szeretni hosszútávon, az enyémben jelenleg 90-es van, igaz sokall vele, úgyhogy valamikor leviszem 80-ra
Gondolkozom a 17,5-os karbi es egy koztes, ~65 koruli fuvokan, hogy mersekeljem a fogyasztast. Talan igy lehet vele baratsagos kompromisszumot kotni :)
Elvileg több levegő több üzemanyagot ránt fel a karbiból, persze a keresztmetszet is számít, de ha sokallod a 3,33l-es fogyasztást akkor tedd vissza a gyári 58-as fúvókát, 2T ssem azdaságos viszont cserébe ó a teljesítménye, valahol kompromisszumot kell kötni, az erőhöz kaja kell
Mar igy is sokallom a ~3,3-as fogyasztast, amikor az alap fuvokaval elment 2,3-2,5L-el. Az alapveto kerdes az, hogy valtozik-e, ha csak levegobol kap tobbet?
Megvan az elso ertekelheto fogyasztasom: 14-es karbival, 70-es fuvokaval 3,33L/100km. Ha a fuvoka marad, de a karbit 15-osre cserelem, akkor emelkedni fog tovabb a fogyasztasom is?
Sziasztok! Van egy 70-es Dr hengerem, most szeretnék hozzá venni új asso werke dugót, gyűrűt, a kérdésem az lenne, hogy, ha ezeket megveszem hozzá, akkor meddig kell járatni? vagy nem is kell dugó, gyűrű cserénél?
Tudom egy gyökér megoldás, meg nem is szép, de most nem fogok most egy uj dobot venni..
Am igen volt egy 30 cm-es fúrószáram, fúróba beleraktam és átfúrtam. Közbe a fúró felcsavart egy szűrőt, ami a dobba volt benne. Azt kiszedtem, aztán mikor sikerült átfúrni (kb mintha 2 napig fúrnék egy gyöngykavicsot) .... Na mind1 átfúrtam és most már megy minden ahogy kell :) Nincs dadogás, alapjárat sokkal szebb lett, és nem is melegszik úgy a víz.
na megoldodott a problema. kipufogo dob le. kompresszoral atakartam nyomatni hat alig jott rajta ki vmi.. furoval atfurtam egy szurot kiszedtem belole, ami osszevolt mar egve, taknyolva. kicsit nagyobb hangja lett, de mostmar megy ahogy kell ;) koszi szepen a segitseget ;)
sztem az uszoval lesz gond, ha felakad akkor szokta ezt csinalni, v falsot szivhat de akk nem esne le a fordulat. Lehet meg h felakad az a kis retesz nemtom mi a rendes neve, am szabalyozza a benzint, v a levegot szabalyozo lapka . sztem szedd szet karbit takarisd ki es hatha megszunik agond.q
58-assal: 2,4L atlag, es ~480km volt tartalekig.
70-essel 3,3L, es ~300km tartalekig.
A végdobot vagy a kipuffogót?
Am igen volt egy 30 cm-es fúrószáram, fúróba beleraktam és átfúrtam. Közbe a fúró felcsavart egy szűrőt, ami a dobba volt benne. Azt kiszedtem, aztán mikor sikerült átfúrni (kb mintha 2 napig fúrnék egy gyöngykavicsot) .... Na mind1 átfúrtam és most már megy minden ahogy kell :) Nincs dadogás, alapjárat sokkal szebb lett, és nem is melegszik úgy a víz.
Mit tettél a fúróra sima fúrószárral?