Vettem egy eredeti (kínai ) riasztók, és nem igazodom ki a kapcs.rajznak csúfolt szaron, amivel megdobtak! Az indexet és a tápot megkapta, az önindítót beazonosítottam (kék), de ezzel is lesz meló, mert pozitív tápot ad, nem testel. Viszont a maradék 3 vezeték nekem kínai, hogy mit akar: szürke, narancs, és a rózsaszín. (A szürke gondolom a képen a jelöletlen).
Ha meg tudja valaki fejteni, segítsen!
Köszönöm!
A jobb pldali dekni alatt van a kuplungkosár, ha leveszed akkor látni fogod már, 4 db csavar fogja 1-1 mindegyiket. Viszont ha gyengébbet teszel bele azzal számolj, hogy lehet csúszni fog
Sziasztok.'96-os RS-ben hogyan kell kuplung rugót cserélni?És hány darab van benne?Elég erős benne és hosszabb távon ki áll a kezem.Am 5-ös blokk van benne.
Vettem egy eredeti (kínai ) riasztók, és nem igazodom ki a kapcs.rajznak csúfolt szaron, amivel megdobtak! Az indexet és a tápot megkapta, az önindítót beazonosítottam (kék), de ezzel is lesz meló, mert pozitív tápot ad, nem testel. Viszont a maradék 3 vezeték nekem kínai, hogy mit akar: szürke, narancs, és a rózsaszín. (A szürke gondolom a képen a jelöletlen).
Ha meg tudja valaki fejteni, segítsen!
Köszönöm!