"A keverék-olajozású motoroknál kb. 1:20 arányú olaj-benzin keveréket használjunk. Az olajszivattyús típusokhoz a bejáratás alatt 1:40-es keveréket tankoljunk. A nagy fordulatú motorokhoz, robogókhoz, jó minőségű, kizárólag kétütemű motorhoz való, szintetikus olajat vásároljunk. A közúti bejáratáshoz kb. 1000 km futásteljesítmény ajánlott. Ezalatt kis terheléssel, óvatosan forgassuk a motorunkat és ne legyünk kíváncsiak a végsebességére." http://www.taborituning.hu/sze...
Hát azért nem kellet volna ilyen alpárin leírni de amúgy az utas ülése alatt a kipufogó van Ja és én úgy vagyok vele addig jó még nem kell megimerni a motort mert ha meg kell az pénzes!
Hát 7-nél tovább szerintem se pörgesd,meg ilyenkor kicsit több olajat raknak bele hogy jó kenést kapjon,inkább jobban füstöljön mint besüljön.Ha jó a külön olajzás akkor a tankba is rakj egy kevés olajat,ha nem jó a külön olajzás akkor sztem 33-as keveréket rakj bele.Ez az én véleményem.Remélem tudtam segíteni valamit.
Hát 7-nél tovább szerintem se pörgesd,meg ilyenkor kicsit több olajat raknak bele hogy jó kenést kapjon,inkább jobban füstöljön mint besüljön.Ha jó a külön olajzás akkor a tankba is rakj egy kevés olajat,ha nem jó a külön olajzás akkor sztem 33-as keveréket rakj bele.Ez az én véleményem.Remélem tudtam segíteni valamit
Helo!
Most lett kész a motorkám:D ! Ami lett bele véve : Dugó , gyűrű stb. tömítések , főtengelycsapágy , főtengelyszimering , légszűrő , hengerhónolás , főtengely meglett csinálva . kb ennyi.
Járatást kérdezném , hogy mit , hogy kell ?!. A szerelő aki összerakta , aztmondta , hogy max 7 ezerig szabad . Míg nem kezd el húzni. Kérném a ti véleményeteket , hogy kb meddig és mit hogy kéne. Köszi csáo
hali..
Az rs-be most egy malaguti mgx blokk van.
Raknám vissza a régit.
Valakit nemérdekel? Nagyon pöpec erős motor csakhát nem gyorsasági vázba való...
Sziasztok srácok Egyik haverom most vett egy rs-t asszem 98asat és valamiért egy idő után lefullad ha nagyobb fordulaton meghuzatja. Mi lehet vele a problem? én mondtam h a karbi az. De kipucoltuk a csészét meg a fuvokákat is és ugyanugy lefullad. Ha valaki esetleg mondana egy jo tippet mi lehet a gond azt jolenne köszi
Az utóbbit látni kéne, az előbbit meg máshogy nem tudod megoldani. Legfeljebb leveszed a vízpumpa fedelet, aztán kijön amennyi kijön, valamennyi úgy is keveredik.
Még szerencse, hogy sem az akksi, sem a kiegyenlítőtartály nincs az ülések alatt. A tank alatt van mindkettő, nagy kárt nem tud csinálni semmiben ha 3 csavart kicsavar....... Elől fogja 1 csavar, + 2 csavar fogja az első ülésnél a tankot. Szép óvatosan megemeled és 10 centit hátra csúsztatod max. Úgy odaférsz mindenhez amihez kell...
Ha,meg akartad volna találni,akkor már
réges-rég megtaláltad volna!
Szedj le pár idomot ,és ismerkedj meg vele mi is van alattad!
Ha,meg apa nem engedi,akkor bízd szakemberre!
Mert csak több kárt fogsz csinálni mint hasznot!
Apropó 2 ülése van a motorodnak nem?
Ha,már annyira kerested volna az akksit levetted
volna mindkettőt!
Csak nem bújt el máshova!
hely sincs máshol)
Már kérdeztem ezt a kérdést de még1x feltenném, hogy hol található az akksi és a hűtőfeltöltő sapka? Már 1x lett írva hogy a bal idexnél a sapka de ott nem találom sehol, és az akksi se az ülés alatt van mert ott az olajtartály van. Az RS 2007-es évjáratú. Előre is köszönöm a választ. :)
( 70-80ASRA NEM GYÁRT?)
Most lett kész a motorkám:D ! Ami lett bele véve : Dugó , gyűrű stb. tömítések , főtengelycsapágy , főtengelyszimering , légszűrő , hengerhónolás , főtengely meglett csinálva . kb ennyi.
Járatást kérdezném , hogy mit , hogy kell ?!. A szerelő aki összerakta , aztmondta , hogy max 7 ezerig szabad . Míg nem kezd el húzni. Kérném a ti véleményeteket , hogy kb meddig és mit hogy kéne. Köszi csáo
előre is köszi!
Az rs-be most egy malaguti mgx blokk van.
Raknám vissza a régit.
Valakit nemérdekel? Nagyon pöpec erős motor csakhát nem gyorsasági vázba való...
réges-rég megtaláltad volna!
Szedj le pár idomot ,és ismerkedj meg vele mi is van alattad!
Ha,meg apa nem engedi,akkor bízd szakemberre!
Mert csak több kárt fogsz csinálni mint hasznot!
Apropó 2 ülése van a motorodnak nem?
Ha,már annyira kerested volna az akksit levetted
volna mindkettőt!
Csak nem bújt el máshova!
hely sincs máshol)