Hello azt szeretném kérdezni hogy gyertyacseréhez le kell venni az oldalidomot? és hol van lehet utántölteni a hűtős és merre lehet rajta találni az akksit? előre is köszi! :
Kérdésem lenne karbi fúvókával kapcsolatosan.
Dell'orto sha 14-12 -es karbi van rajta 62-es fúvókával, viszont az alapjárat nem az igazi.
Nagyobb fúvóka kellene?
Mert lehörög, ha nem húzom a gázt neki...
Aztán még az is lehet, hogy benne van a kipufogó könyökben a fojtókúp........ ha valami újonnan vett kipufogó akárwebshopból, amiből nem szedték ki, akkor nagy valószínűséggel az.
szia nekemis volt ilyen gondom mindent kicseréltem a motoron mégse ment 8000fölé aztán kipufogot cseréltem és megoldota a problémát javaslom probáld ki másikal ha van ismerösöd kérj kölcsön egy kipufogot.énse gondoltam hogy ez tud ilyen gondot csinálni de tud.egy probát megér
?!? Feltöltött állapotban elektrolit ( víz és sav keveréke)és ólom található az aksiban lemerült állapotban pedig ólom szulfát és kevéssé savas elektrolit, de tiszta víz sose.
Nincs kéznél olyan mérő, amivel pontosan le tudom mérni és mivel mm-ről van szó, nem mindegy, hogy 4 vagy 5 mm:)
Ezen csak sima víz folyik ki, nem az akkuban lévő sav vagy micsoda?
Esetleg meg is mérhetnéd, ha már kéznél van, de szerintem 4mm-es belső átmérőjű cső kell. Én poliuretánt tettem rá, de amit éppen kapsz, az jó hozzá. Nem hinném, hogy a víz károsítja valamelyiket is
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! láttam most a neten egy eladó apriliát ami 1989es évjárat, ami nekem van az 1998as...
alkatrésznek venném meg lényegébe, legjobban a hátsókerék kellene kompletten! excenterestül meg mindennel :)
jó egyáltalán bele vagy ne adjak ki érte pénzt?
Szerintem meg Motul 300v Factory Line 10W40 4T olajat a váltónak, ez sem olcsó, de ég és föld különbség vele a váltó működése, nem hittem el, amikor beleraktuk. Itt is mondogatták többen, de egy hollandiai Aprilia mérnők ajánlotta. Ha olcsóbbat akarsz, akkor pl Shell Advance Ultra 10W40 4T, az is jó.
fenykepet tudnal mutatni rola? es az excenter milyen allapotba van? postaval egyutt mennyibe kerul?