Az az új gyertya doboza amit adtak az apriliában.
Igen már mondták a fals lehetőségét, amint lesz időm lecsupaszítom és átnézem.
De ez még mindíg nem magyarázná, hogy miért csak bizonyos idő után csinálja
Ez miféle gyertya? mert nem Ngk br9es aminek a doboza mellette van az tuti. Amúgy a színe egész jónak tűnik. A hidegebb idő miatt inkább 8-as kellene már bele amúgy. Azzal kellene megpróbálni. Szerintem falsolhat valahol.
Szia!
ha nyélgázon mész állandóan, elszegényedik a keverék, és akkor csinál ilyeneket.. játsszál picit a gázzal, hagyd néha lepörögni meg sokat gyorsítsál vele, akkor jó lesz. Ha nem akkor más a baja.
2003-as RS 50, alig bírom beindítani, bemelegítem szépen, kiérek vele a faluból, pár 100m után el kezd dadogni...
Nyél gáz, mindegy hanyadikban és mintha rugdosnák hátulról, egyszer van gyújtás egyszer nincs, és ez másodpercenként váltakozik.
Gyertyacsere megvolt, de ugyan olyan...
Uhh értem, köszönöm. És ha a kimenő vízcsövet lehúzom, akkor azt ujjal ki tudom tapogatni, vagy annál beljebb van? Ma cseréltem bele fagyállót, gondoltam megnézem van-e benne, de sem a hengerfejben sem a csőben (így már értem ott miért nem) nem találtam. Le kéne szednem a hengerfejet? Köszönöm amúgy a válaszokat.
Igen már mondták a fals lehetőségét, amint lesz időm lecsupaszítom és átnézem.
De ez még mindíg nem magyarázná, hogy miért csak bizonyos idő után csinálja
Arra már rájöttünk hogy csak akkor csinálja mikor bemelegszik rendesen.
ha nyélgázon mész állandóan, elszegényedik a keverék, és akkor csinál ilyeneket.. játsszál picit a gázzal, hagyd néha lepörögni meg sokat gyorsítsál vele, akkor jó lesz. Ha nem akkor más a baja.
Segítsetek!
2003-as RS 50, alig bírom beindítani, bemelegítem szépen, kiérek vele a faluból, pár 100m után el kezd dadogni...
Nyél gáz, mindegy hanyadikban és mintha rugdosnák hátulról, egyszer van gyújtás egyszer nincs, és ez másodpercenként váltakozik.
Gyertyacsere megvolt, de ugyan olyan...
Én így jártam!
vagy Aprillia Af1!
amim lene érte:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/lifan/lifan_lf125t-5926164
é
rd: kiscsende@freemail.hu
06302467370