A lámpa kompleten 8000ft egy motorhibás rs lett szétbontva.A kerekeket oldalidomkat elsöülést és a blokk már nincs meg,a töbi egybe ha kell 25000ft eladó.
Hát, lehet, akkor hogy jobban jársz más valakivel, mert legalább egy hétig sajna nem tudom lefotózni és elküldeni. Gyárilag állítólag két féle karbival szállították a 99-05 modelleket, az SHA 14-12 vagy PHBN 12. Az utóbbi állítólag jóval jobb, de ezt csak mások tapasztalatából mondom, mert én még nem próbáltam. Mondjuk nekem nagyon szépen muzsikál most az SHA-val, gyári henger, kipuff, semmi tuning, és gyönyörűen megy, megbízhatóan, keveset fogyaszt... Mondjuk nem száguldozok vele, a kb 80 kilómmal úgy 75-80 körül megy a saját órája szerint, ami valóságban inkább 70 lesz.
Nem is tervezek semmi mást változtatni, csak a karbit és idővel egy másik kipuff, Arrow, LeoV vagy Gianelli, ami majd annak is függvénye, hogy milyen árban jutok hozzá.
nincs véletlenül valami fasza dellorot 24-es karbid automata szivatos?
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Mindenképp kell a gyári amit felrakok helyette.
Amit vettem tőled sportlégszűrőt adnám érte.
És a gianelli carbon végdobomat nem tudnád becserélni egy gyári végdobra?
Az énfélémhez valami ilyesmi kell!
Sajnos berendeletem,de baromira nem RS-EXTREMA-hoz való!
2db légterelő=10e
érd:spmito@freemail.hu-ra
Nem is tervezek semmi mást változtatni, csak a karbit és idővel egy másik kipuff, Arrow, LeoV vagy Gianelli, ami majd annak is függvénye, hogy milyen árban jutok hozzá.
akár MSN is...